03 / 05 / 2024

Konsept projeler izmir

Konsept projeler izmir

Gülçin-Tezcan Okay çiftinin kurduğu ve Cem Babaoğlu'nun üst düzey yönetici olduğu First Class Trust Union, konsept projelerle profesyonel bina yönetiminin İzmir'deki öneminin giderek arttığını açıkladı.

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Vera Konsept GYO, ÖİB tarafından İzmir Konak Mersinli arsasının özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye katıldı. Şirket nihai pazarlık görüşmelerine davet edildi. İşte ayrıntılar... 

Mega projeler İzmir gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının ve faiz oranlarındaki indirimin İzmir gayrimenkul piyasasını yüzde 30-40 hareketlendirerek konut satışlarını artırdığını belirtti...

Ülkealan Yapı'dan yeni projeler için yeni konsept!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yeni projeler için yeni konsepti açıkladı. Ülkealan, yükselen yeni projeler için “aydınlık, kullanılabilir, ferah alanlar” vurgusu yaptı.

İzmir Yücesoy Konsept satılık daire!

Yüksek kira potansiyeline sahip olan İzmir Yücesoy Konsept projesi Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi’nin hemen karşısında konumlandırılıyor.

İzmir Yücesoy Konsept ne zaman teslim edilecek?

Toplam 140 daireden meydana gelen Yücesoy Konsept projesinde daire fiyatları 219 bin TL'den başlıyor. Peki İzmir Yücesoy Konsept ne zaman teslim edilecek?

İzmir Yücesoy Konsept teslim tarihi!

Yüksek kira potansiyeline sahip olan Yücesoy Konsept Çiğli projesinde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor..

TOKİ İzmir'de projeler inşa etmeli!

Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olmasına yardımcı olmak için projeler inşa eden TOKİ, İzmir'de konut projeleri hayata geçirmeli.

Antalya Konyaaltı'nda yapı inşaatı ihalesi 13 Temmuz'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesinde yer alan alanda, hazırlanan avan ve/veya konsept projeler kapsamında yer alan ünitelerin/yapıların yapımı ve işletilmesi için ihale yapacak..

Küçükdağ Emlak'tan İzmir Torbalı'ya yeni projeler!

İzmir'de faaliyet gösteren Küçükdağ Emlak, bölgeye yeni projeler kazandırmaya devam ediyor. Torbalı'yı modernleştirmeyi hedefleyen Küçükdağ Emlak, 3. şantiyesi ile yeni projesine başladı.

İzmir’de yeni projeler ile yeşil alan artacak!

İzmir’de yeni projeler ile hem yeşil alan artırılacak, hem de halkın denize ulaşımı kolaylaştırılacak. Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda, karayolunu yeraltına alarak 42 bin metrekarelik yeşil alan oluşturacak.

Aramis Yapı Kadıköy'de kentsel dönüşümü hızlandırdı!

Butik ve konsept projeler ile yoluna sessiz sedasız devam eden şirket son bir kaç yıldır imza attığı dönüşüm projeleri ile herkesin takdirini kazanmayı başardı.

Aramis Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Aramis Yapı, İstanbul Anadolu yakasının önemli inşaat şirketleri arasında yer alıyor. Butik ve konsept projeler ile yoluna sessiz sedasız devam eden şirket son bir kaç yıldır imza attığı dönüşüm projeleri ile herkesin takdirini kazanmayı başardı.

Relux Gayrimenkul konsept projeler inşa edecek!

Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirme işinde yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. Şehrin merkezlerinde butik projeler geliştirecek Relux'ün hedefinde ise şehirli beyaz yakalı çalışanlar ve yatırımcılar var

Konsept projeler izmir Haberi

Konsept projeler izmir

Gülçin-Tezcan Okay çiftinin kurduğu ve Cem Babaoğlu'nun üst düzey yönetici olduğu First Class Trust Union, konsept projelerle profesyonel bina yönetiminin İzmir'deki öneminin giderek arttığını açıkladı. 


Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, konut ve ofis projelerinin 24 saat yaşadığını, mutlaka uzman bir ekiple yönetilmesi gerektiğini kaydetti ve şunları söyledi: "Bina yönetimini 'aidat daha düşük olur' mantığıyla kendileri yapmak isteyenler var. Bu düşünce orta vadede daha çok sorun yaratıyor. 

Profesyonel yönetiminde ise sorun yaşanmıyor." F First Class Trust Union, gayrimenkul danışmanlığı sektöründe hizmet veriyor. 



Posta...