05 / 05 / 2024

Konut almak isteyenler için önümüzdeki 2 ay avantajlı

Konut almak isteyenler için önümüzdeki 2 ay avantajlı

İnşaatçılar, ev almak isteyen vatandaşların kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğini, 2 aylık süreçte kayıplarını telafi etmeyi amaçlayan sektörün 2016'ya zamla gireceğini belirtiyor. İşte görüşler...

Ünlü kripto fenomeninden çarpıcı paylaşım: 50 milyon olan konut fiyatı 10-15 milyona düşer!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği yeni bir konut almak isteyenler tarafından merak edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Yurt dışından konut almak isteyenler dikkat! İşte Rusya'da konut yatırımı en fazla kazanç getiren şehirler!

Yurt dışından konut almak isteyenler en fazla kazanç getiren şehirleri merak ediyor. Rusya’da bugün yatırım için konut satın alımının en fazla gelir getirdiği şehirler açıklandı. İşte o şehirler...

Bankalar tek tek açıkladı! 1.1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? 

Türkiye'deki konut piyasasının son senelerdeki seyrini değerlendirirken, artan fiyatlar ve yükselen faiz oranları ön plana çıkıyor. Konut almak isteyenler için mevcut durum ve çeşitli bankaların sunduğu konut kredisi seçenekleri kaydedildi. 

Altında geri vites! Düşüyor! Altın almak isteyenler harekete geçin! 22 Nisan Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2359 dolara geriledi. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğdu. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Nisan Pazartesi altın fiyatları.

Altın almak isteyenler için flaş bir uyarı geldi: Gram ya da çeyrek altın almayın! 

Altın almak isteyenler gram altın mı yoksa çeyrek altın mı almaları gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için flaş uyarı geldi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Clio fiyat listesi belli oldu! Renault Clio almak isteyenler hemen baksın! Renault Clio 2024 fiyatı ne kadar?

Renault'un en çok sevilen ve tercih edilen Clio modelinin fiyat listesi açıklandı. Clio model araba almak isteyenler hemen baksın. Renault Clio ne kadar? Clio Nisan 2024 fiyat listesi.

Peugeot 208 almak isteyenler fiyatı görünce çok şaşıracak! Peugeot 208 fiyatı ne kadar? Peugeot 208 2024 fiyat listesi

Avrupa'nın en çok sevilen ve satılan otomobil markası olan Peugeot 208 mart 2024 fiyat listesi belli oldu. Peugeot 208 almak isteyenler baksın. İşte Peugeot 208 fiyat listesi 29 Mart 2024...

Ruslar en çok Türkiye'den konut almak istiyor!

Rusya vatandaşlarının yurt dışında konut edinme talepleri 2024 yılının ilk çeyreğinde yarı yarıya azalırken, Ruslar'ın en çok Türkiye'den konut almak istediği belirtildi.

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Uzman isim açıkladı: Bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor! Otomobil almak isteyenler için yeni yol...

Otomobil fiyatlarının son zamanlarda yükselmesi ile araba almak isteyenler uygun fiyata araba alabilmenin yöntemlerini araştırıyor. Uzman isim açıkladı, bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor...

Opel Corsa'da Şubat kampanyası! 150 bin TL kredi sıfır faizle! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Otomotiv devi Opel, yeni Corsa modelinde 150 bin TL kredi sıfır faizle dev kampanya başlattı. Araba almak isteyenler Opel Corsa'nın güncel fiyatını araştırmaya başladı. 2024 Opel Corsa ne kadar?

400 bin vatandaş emekli olabilir! Çift ikramiye almak isteyenler en geç mart sonuna kadar başvuru yapmalı!

Emeklilik hakkına sahip olan 400 bin EYT'li, bu sene emeklilerin arasına girmek istiyor. Ayrıca bayram ikramiyelerini almak isteyenler de en geç mart ayı sonuna kadar başvuruda bulunabilirler.

Konut almak isteyenler için önümüzdeki 2 ay avantajlı Haberi

Konut almak isteyenler için önümüzdeki 2 ay avantajlı

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, ev almak veya konut yatırımı yapmak isteyen vatandaşların kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğini, 2 aylık süreçte kayıplarını telafi etmeyi amaçlayan sektörün 2016'ya zamla gireceğini belirtiyor.


Özellikle siyasi istikrarsızlık ve artan faiz oranları nedeniyle son 5-6 aydır konut satışlarında belirgin bir azalma yaşandığını kaydeden uzmanlar, bu yüzden maliyetlerin artmasının ve döviz kurunun yükselmesinin henüz ev fiyatlarına zam olarak yansımadığını ifade ediyor.


Sektör temsilcileri, konuya ilişkin görüşlerini şöyle paylaştı.


Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "1 Kasım seçimlerinin sektöre nasıl yansıyacağını şu 4 günlük sürede bire bir gördük. 4 günde buna şahit olduk" dedi.


Tek parti iktidarının çıkmadığı 7 Haziran seçimleri sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğa değinen Barman, yabancı yatırımcının güven olmayan yerlerden korktuğunu ve çekindiğini, güvenli limana gitmek...