28 / 04 / 2024

konut doğru tercih

konut doğru tercih

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, "Elinde parası olan yatırımcı bu dönemde en güvenli yatırım olarak gayrimenkulü tercih etti. Konut doğru bir yatırım aracı" diye konuştu.''

Konutta faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektörü, krediye erişim zorluğu, yüksek faiz ve fahiş fiyatlarla yılı kapattı. Satışlardaki düşüş ve yükselen maliyetlere değinen sektör temsilcileri, “Faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor. Fonların önü açılırsa canlanma olur” dedi.

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Konut almak için şimdi doğru zaman mı? Ev fiyatları düşecek mi? 

Ev almak isteyen vatandaşlar, fiyatlarda gerileme olup olmayacağını merak ediyor. Peki konut almak için şimdi doğru zaman mı?

İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Konut almak için doğru zaman ‘bugün’!

Gecen sene rekor seviyelere ulaşan emtia fiyatları, inşaatta girdi maliyetlerini de yükseltti. Bu da konut fiyatlarında yukarı bir tırmanış yarattı. Polat Holding CEO’su Kaan Yücel, 2023’te fiyatların artmaya devam edeceğine dikkat çekerek alım için doğru zamanı ‘bugün’ olarak gösterdi.

Ev alacaklar dikkat! Resmen açıklandı! Konut almak için şu an doğru zaman mı?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Remzi Özdemir, bugünkü köşesinde konut fiyatlarını ve konut almak için doğru zaman olup olmadığını kaleme aldı. Peki konut almak için şu an doğru zaman mı? İşte ayrıntılar...

Ev fiyatları ikiye katlandı! Doğru konutu bulmak için bu detayları gözden kaçırmayın! Ev almak isteyenler dikkat!

Ev fiyatlarının ikiye katlandığı bu dönemde doğru evi bulmak da zorlaştı. Ev alacak vatandaşlar 'Konut alırken nelere dikkat edilmeli?, Kendime uygun evi nasıl seçerim?' gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte ev alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Konut almak için şu an doğru zaman mı? Fiyatlar düşecek mi?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde şu an konut almak için doğru zaman olup olmadığını, konut satışlarını ve konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Konut alma zamanı mı?' başlıklı yazısı...

Ev almak için bugün doğru zaman mı?

Kurlardaki artışın inşaat sektörüne de yansıdığını belirten sektör temsilcileri, konut almak isteyenlere 'doğru zaman' uyarısında bulundu.

Konut yatırımı için doğru zaman mı?

Konut yatırımı için doğru zaman mı? Ev fiyatları yükselecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Şimdi ev almak için doğru zaman mı?

Ev sahibi olma hayatı kuran bir çok vatandaş 'Şimdi ev almak için doğru zaman mı?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Vatandaşlar tarafından konut kredisi faizleri ilgiyle takip ediliyor. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte bankaların konut kredisi faiz oranları...

konut doğru tercih Haberi

konut doğru tercih


Kayseri'de markalı konut ve ticari alanlar üreten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, dünyanın en büyük '250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde Türkiye'nin firma sayısına göre yine Çin'den sonra ikinci sırada olduğunu söyledi. Dünyada gerileme yaşanırken Türkiye'nin performansının iyiye gittiğini belirten Kahraman, "Her ne kadar parayı yönetenler ve iktisatçılar inşaat sektöründeki yatırımları hantal olarak görseler de istihdama önemli katkı sağlıyor" dedi. 


BELİRSİZLİK AZALMALI 

Bir yandan koalisyon ve erken seçim tartışmaları diğer yandan da terörün, para piyasalarını olumsuz etkilediğini belirten Muzaffer Kahraman, "Elinde parası olan yatırımcı bu dönemde en güvenli yatırım olarak gayrimenkulü tercih etti. Tüketici güvenini en çok dolar kuru etkiliyor. Türkiye'deki siyasi ve jeopolitik belirsizliklerin azalması ve istikrar algısının biraz artması gerekiyor. Piyasaların tekrar eski günlerine döneceğini umuyorum. Evet artık konut...