03 / 05 / 2024

konut faiz kampanyası

konut faiz kampanyası

Gayrimenkul sektöründe konut kampanyasının başlamasıyla birlikte bahar havası esmeye başladı. Sektörün en önemli oyuncuları daha ilk günlerden yoğun bir talep patlaması yaşandığını duyurdu. 

Konut stoğu eritilecek mi?

Bu hafta açıklanan yeni konut kampanyasıyla bankalardaki tasarrufların ve yastık altındaki paraların konut alımına yöneltilmesine çalışılıyor. Peki, Konut stoğu eritilecek mi?

Konuttaki durgunluk bu kampanya ile aşılacak!

Konut sektörü temsilcileri, konut sektöründe yaşanan durgunluğun bugün başlayacak kampanya ile önemli ölçüde aşılacağını düşünüyor.

Yüksek faizi inşaatçı indirecek!

Kamu bankalarının faizi yüzde 0.98’e indiren kampanyasının bitmesi ile birlikte faiz oranları 1.50 ila 2.09’a yükseldi. Konuta talebin devam etmesi için formül geliştiren firmalar, bankalarla anlaşma yoluna giriyorlar. 

Ev sahibi olmak isteyenlere fırsat! Vakıfbank'tan 950 bin TL konut kredisi kampanyası!

Vakıfbank konut kredisi maliyetlerinde değişiklik yapacağını duyurdu. Buna göre, banka 950 bin TL konut kredisi kampanyası başlattığını açıkladı.

En uygun konut kredisi Nisan 2024! Yeni ev alacaklar için konut kredisi kampanyası var mı? Konut kredisi faiz oranları..

Yeni ev alacak binlerce kişi son dakika banka banka konut kredisi faizlerini araştırıyor. Peki en uygun konut kredisi hangi bankada? İşte 2 Nisan 2024 konut kredisi faiz oranları...

Aylık 10 bin TL'den başlayan taksitle ev sahibi olabilirsiniz! Ortak konut kredisi kampanyası başladı!

Ziraat Bankası tarafından konut sahibi olmak isteyenler için 'Ortak Konut Kredisi' kampanyası hayata geçirildi. En az 2, en fazla 5 kişi olacak şekilde konut kredisi alınabilecek. 1.250.000 TL'lik krediye aylık 10 bin 794 TL ödenecek. İşte ayrıntılar...

Clio'dan bile ucuza satılan Citroen C3'te şimdi de 150 bin TL'ye 12 ay 0 faiz kampanyası başladı!

Clio'dan bile ucuza satılan ve otomotiv devi Citroen'in ev sevilen modelleri arasında yer alan C3'te şimdi de 150 bin TL'ye 12 ay 0 faiz kampanyası başladı. İşte C3 Şubat 2024 fiyatları...

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Yeni konut kampanyasında faiz oranı ne olacak? 

Ev almak isteyenler yeni konut kredisi faiz kararını merakla sorguluyor. Bu kapsamda konut kredisi kampanyası için başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor.

1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? Ev alacaklar dikkat! Düşük faizli konut kredisini kimler alabilir?

İlk defa konut sahibi olacakları yakından ilgilendiren düşük faizli konut kredisi kampanyası, son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? İşte detaylar...

Yeni konut kredisi kampanyası ile konut fiyatları düşer mi? 2023 konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Konut kredisi güncel faiz oranları araştırılırken, yeni konut kredisi kampanyası da gündem de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde dar geçimli aileler için yeni konut kampanyası duyurmuştu. Peki bu kampanya ne zaman belli olacak, konut fiyatları düşecek mi?

Yeni konut kredisi kampanyasında faizler 1.20 ile 1.50 arasında olacak: Dar ve orta gelirli kampanyası 2024'e mi kaldı?

Dar ve orta gelirliler için hayata geçirilmesi planlanan yeni konut kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak? Faiz ve vade rakamları ne olacak? İşte ayrıntılar...

İlk defa ev alacaklara 1.20 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! Yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak?

Yeni konut kredisi kampanyası merakla bekleniyor. Kamu yetkililerinin son aylarda dile getirdiği ‘Konutu yatırım aracı olmaktan çıkaracağız’ söyleminde ilk somut adım, geçen ay kredi kısıtlaması ile atıldı. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli kampanyanın detayları belli mi? 

Peugeot 5008 yüzde 1,99 faiz kampanyasıyla satışta! İşte Eylül 2023 fiyat listesi...

Peugeot 5008 otomobilinin fiyat listesini yayımladı. Peugeot 5008 yüzde 1,99 faiz kampanyasıyla satışa çıktı. Peki, Peugeot 5008 fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

Düşük faizli konut kredisi kampanyasında faiz ve vade ne kadar olacak? Kimler kredi alabilir? 

Düşük faizli konut kredisi kampanyasında faiz ve vadenin ne kadar olacağı merak konusu oldu. İşte o kampanya ile ilgili beklenenler...

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası!

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor.

konut faiz kampanyası Haberi

konut faiz kampanyası

Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe yaşanan durgunluğun önüne geçmek için hazırlanan ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyası bu hafta başladı. 2 ay sürecek kampanyada yaklaşık 400 projede 10 yıl vadede faiz oranları 0.98’e çekildi.

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre peşinatı yüzde 10 yapan firmalar liste fiyatı üzerinden de yüzde 10’luk bir indirim gerçekleştirdi. Peşinatı döviz ya da altın bozdurarak ödemek isteyenlerin de mağdur olmasının önüne geçildi. Eğer vatandaş peşinatı ödedikten sonra döviz yukarı doğru hareket ederse arada oluşacak bu fark evin fiyatından düşülecek. 

Kampanyanın açıklanmasıyla birlikte yoğun bir talep patlaması da başladı. Sektörün ana oyuncularından Emlak Konut, en çok ilgi gören şirketlerin başında yerini almayı başardı. 

33 projede 12 bin konutla kampanyaya giren Emlak Konut’un telefonları daha ilk günden kitlenirken, genel müdür...