07 / 07 / 2024

konut göçü

konut göçü

Anadolu'daki büyük inşaat firmaları İstanbul emlak piyasasının çekimine kapıldı...

Emlak Konut Gölyaka İstanbul'da 6 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla! Peşin ödemede yüzde 15 indirim avantajı!

Emlak Konut güvencesi ve Öz Er-Ka - Fortis Yapı vizyonuyla hayata geçirilen Gölyaka İstanbul projesinde konut fiyatları 6 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Emlak Konut güvencesi ve Aydur İnşaat ayrıcalığıyla yükselen Nezihpark Bahçekent'te peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nezihpark Bahçekent nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

2 bin yıllık antik lüks konut bulundu! 'Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi!

İtalya’nın başkenti Roma’da, ‘’olağanüstü’’ mozaiklerin yer aldığı 2 bin yıldan eski olan lüks bir konut bulundu. Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi.

Bakanlık açıkladı, 80 bin konut günübirlik kiralanıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın komisyona sunduğu etki analizine göre, ülke genelinde yapılan çapraz sorgulama sonucunda seksen bin civarında günübirlik kiralanan konut olduğu ortaya çıktı.

Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Emlak Konut Çınarköy Evleri, Emlak Konut güvencesiyle doğanın huzuru Çekmeköy’de yükseliyor. 2021'de satışa çıkan Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla satışları devam ediyor. 

İstanbul'da 50 bin konut günlük kiraya veriliyor! Ev sahipleri dikkat: Maliye kapınızı çalabilir!

Maliye, konut sahiplerinin kapısını çalmak için hazırlıkları başlattı. Açıklanan rakamlara göre, airbnb'ye kayıtlı İstanbul’da 50 bin, Antalya’da 30 bin 350, İzmir’de 11 bin 400 ve Bodrum’da da 7 bin 150 gayrimenkul yer alıyor. 

İstanbul’da konut göçü hızlanıyor! 

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, İstanbul’da konut göçünün hızlandığını söyleyerek, önemli değerlendirmeler yaptı...

Ülke genelindeki 5 milyon riskli konut güçlendirmeyle kurtulabilir!

Uzmanlar, Türkiye genelinde sayıları 6-7 milyona ulaşan riskli konutların çok büyük kısmının düşük maliyetlerle güçlendirilerek kurtarılabileceğine, vatandaşların bu konuda bir an önce harekete geçmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

TOKİ'nin Van'da inşa ettiği 17 bin 489 konut güvenli liman oldu!

Van'da 12 sene önce yaşanan 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki depremlerde evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar, TOKİ'nin inşa ettiği 17 bin 489 konutta güvenle oturuyor.

Depremde sadece konutların güvenli olması yetmez! İş yerleri depreme karşı dayanıklı mı? İşte işverenlere düşen görevler

İnsan Kaynakları Meslek Derneği (İKMD), merkez üssü Kahramanmaraş olan,10 ilimizde can kayıpları ve yıkıma yol açan deprem felaketinin ardından çalışma hayatına yönelik bir bildiri yayınladı. Dernek, konut güvenliğinin yanı sıra iş yerlerindeki güvenliğe de dikkat çekti.

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf satılıyor! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Emlak Konut güvencesiyle satılacak! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

Ev alırken nelere dikkat edilmeli? Konut almak isteyenler hemen bakın!

Siltaş Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Konut Günü çerçevesinde değerlendirmelerde bulundu. Özdemir, konut sahibi olmak isteyenlerin konut tercihlerinde nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili de konuştu. İşte o açıklamalar...

konut göçü Haberi

konut göçü

Adana'dan Konya'ya kadar Anadolu'daki inşaat şirketleri artan rekabete rağmen İstanbul'da lüks projelere başlıyor

İstanbul'da artan rekabet ve yükselen arazi ve konut fiyatları yabancı yatırımcılardan sonra Anadolulu inşaatçıların da gündemine geldi. Daha öhce İstanbul pazarına girmaya çekinen şirketler şimdi gerek çalıştıkları şirketler gerekse müşteri portföyünü arkalarına alarak İstanbul'a geliyor. 


Anadolulu yatırımcıyı da getiriyor 

Kartal, Maltepe, Kurtköy, Beylikdüzü, Esenyurt gibi İstanbul'un gelişen bölgelerinde lüks konut projelerine başlayan şirketler Anadolu'daki müşteri kitlesini de İstanbul'a taşıyor. Bu şirketlerin hedef kitleleri arasında İstanbullu yatırımcılar kadar kendi bölgelerindeki atırımcılar da yer alıyor. Anadolu'dan pek çok yatırımcı şehirlerinde güvendikleri inşaat şirketlerinden yatırım amacıyla daire satın alıyor. İstanbul'a Kartal'da yaptığı Adanus Park projesiyle giren Adanalı Son Grup, Çukurova bölgesinde 15 yılda 9 bin inşaat yaptıktan sonra Kartal'da 238 rezidanstan oluşan...