24 / 05 / 2024

konut kampanyasına katılan projeler

konut kampanyasına katılan projeler

Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe son günlerde yaşanan durgunluğun önüne geçmek için devreye alınan milli seferberlik hamlesi dün başladı. 

Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! Ticaret Bakanlığı indirim yapan firmaları tek tek açıkladı

Ticaret Bakanlığı indirim kampanyasına katılan firmaların isimlerini sektör ve şehir bilgiis ile internet sitesinde yayımladı. Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! 246 firmanın olduğu liste belli oldu...

Yarısı Bizden Kampanyası'na en az başvuru faya en yakın yerden!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasına yapılan başvuru sıralamasında Adalar en alt sıralarda yer aldı.

Yarısı Bizden kampanyasına 63 bin 600 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul için başlatılan 'Yarısı Bizden' kampanyasına son başvuru rakamının 63 bin 600 olduğunu açıklayarak,  "Bu kampanyayla 1 buçuk milyon konut dönüştürülecek" dedi.

Yarısı Bizden kampanyasına başvurusu yapılan konutların incelemesi başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Yarısı Bizden kampanyası ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. Bakan Kurum, Yarısı Bizden kampanyasına başvurusu yapılan konutların incelemelerine başlandığını belirtti. 

Konut firmalarına büyük darbe! Fiyat arttıranların cezası 10 kat arttırılacak!

Orta gelirli için düzenlenen yeni konut kampanyasının finansmanıyla ilgili düzenlemeleri içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Kampanyadan sonra fiyat artışı yaptığı kanıtlanan firmalara cezalar 10 kat artırılarak uygulanacak. Konut bedelinin en az yüzde 10'u kadar ceza kesilme

Yeni Evim konut kampanyasına büyük talep!

Orta gelirli vatandaşların ev sahibi olması için hazırlanan yeni konut kampanyası yoğun talep gördü. Kredi faizlerinin yüzde 0.69 a kadar düştüğü, vadenin 15 yıla çıktığı, ilk 3 yıl taksitlere hazine desteği sağlanan kampanyada ön talepler oluşmaya başladı.

Orta gelir konut kampanyası başladı? Orta gelir konut kampanyası ödeme planı belli oldu mu?

Orta gelir konut kampanyasına dair vatandaşlar merak ettiklerini sormaya devam ediyor. İşte detaylar!

İkinci el konut almak isteyenler dikkat! Bakan Kurum’dan müjdeli haber geldi!

Sıfır konut kampanyasına katılamayanlar ikinci el fiyatlarını araştırırken, hükümet kanadından bu kişiler için sevindirici bir haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum, ikinci el konut almak isteyenler kredi almalarının önünün açılacağını duyurdu.

Orta gelirli konut kampanyasına kimler başvurabilir? Yeni evim kampanyası başvuru ne zaman?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar orta gelir konut kampanyası şartlarını merakla araştırıyor. İşte diğer detaylar!

Alt, orta ve üst gelir için dev konut kampanyası Aralık'ta geliyor! Konut kredisinde gelire göre faiz verilecek!

Konut üreticilerinin odaklandığı konut kampanyasına ilişkin detaylar yavaş yavaş belli oluyor. Kampanyada Alt, orta ve üst gelir için üç farklı faiz oranı olması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Milyonlarca müşterisi bulunan Akbank, yeni bir kampanyasını Akbank mobil uygulaması kullanan kişilere duyurdu. Akbank mobil uygulamasına katılan Vodafone kullanıcıları üç ayda toplamda 30 GB internet sahibi olabilecek. İşte detaylar…

TOKİ orta sınıf konut kampanyası nedir, ne demektir? TOKİ orta sınıf konut kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair sorular sorulmaktadır. İşte TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair bilinmesi gerekenler!

Konut sigortasına talep 3 kat arttı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Handan Sema Ceylan, bugünkü köşesinde konut sigortasına ve diğer sigortalara olan talebi ve konuyla ilgili Groupama Grubu Uluslararası Bağlı Ortaklıklar Genel Müdürü Olivier Péqueux tarafından yapılan açıklamayı kaleme aldı. İşte Handan Sema Ceylan'ın o yazısı...

konut kampanyasına katılan projeler Haberi

konut kampanyasına katılan projeler

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı önderliğinde başlatılan tarihi fırsat kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kampanyanın duyurulmasının ardından ev alıcısı soluğu satış ofislerinde aldı.

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, kampanyanın satış ofislerini hareketlendirdiğinin belirterek, "Satış ofislerine günlük ziyaretçi 4 bini geçti. Kampanyanın açıklanmasının ardından çağrı merkezimize 15 bin çağrı geldi. İnternet sitemize giriş sayısı ise şu an itibarıyla 500 bin" dedi.

HANGİ FİRMALAR KATILDI?

SUR Yapı, Tahincioğlu, Dap Yapı, Nef, Artaş İnşaat, Kuzu, EYG Grup, Pasifik İnşaat, Demir İnşaat, Teknik Yapı, Babacan İnşaat, Ege Yapı, Oyak İnşaat, Özak GYO, Fuzul İnşaat, Şua İnşaat, Roya İnşaat, Sıtar İnşaat, Aslan Yapı, Torkam İnşaat, Yeni Yapı, İdealist GYO, İnsay Yapı, Mint Yapı, DKY İnşaat, Yiğit Grup, Fer Yapı, Garanti...