04 / 05 / 2024

konut kredisi 180 ay

konut kredisi 180 ay

Bankaların sunduğu düşük faizli konut kredileri ile uzun vadede ev sahibi olunabiliyor. Konut kredisi koşulları ve kredi imkanları bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Peki, konut kredisi en çok kaç ay?

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

QNB Finansbank'tan 180 ay vadeli konut kredisi...

Türkiye’de konut kredilerinde uygulanan 120 ay vade artık vatandaşların ihtiyaçlarını maalesef karşılamaz oldu. Buna göre, konut kredisi kullanmak isteyenler için uzun vade arayanlara fırsat QNB Finansbanktan geldi. QNB Finansbank müşterileri 180 ay vadeli konut kredisini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Konut almak isteyenlere müjde! Ocak 2024 180 ay vadeli 1.5 milyon TL konut kredisi!

Konut sahibi olmak, birçok insanın hayalini süsleyen önemli adımlardan biridir. Buna göre, Finansbank ve Garanti BBVA, uzun vadeli konut kredisi kampanyaları ile bu hayali gerçeğe dönüştürecek. İşte haberin ayrıntılar...

1.20 faizli konut kredisi taksit planı! Kredi tutarı 180 ay vadeyle ne kadar oluyor?

1.20 faizli konut kredisi hesaplama ekranı için araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, düşük faizli konut kredisi kampanyası konusunda müjdeyi verdi. Müracaat tarihi için ise öngörüler ortaya çıkmaya başladı. Peki, 1.20 faizli konut kredisi hesabı nasıl yapılır? İşte detaylar...

Emlak sektörünü diriltecek hamle: Ziraat, Halkbank, Vakıfbank'tan yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi geliyor!  

Son dakika detaylara göre, Merkez Bankası ve BDDK harekete geçti. Yeni konut kredisi için çalışmalar hızlandırıldı. bu kapsamda ev almak isteyenlere kamu bankaları aracılığıyla 180 ay vade ve yüzde 1,20 faiz seviyelerinde çeşitli kampanyalar düzenlenecek. İşte detaylar...

Konut alacaklara son dakika müjdesi: 180 ay vade ve yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi geliyor! 

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yeni konut kredisi ile ilgili kampanya yürütüldüğü gündeme geldi. 180 ay vade ve yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi gelmesi bekleniyor. İşte detaylar... 

Artık bir eviniz olabilir! Ev hayali kuranlara 180 ay vadeli konut kredisi imkanı! Şartlar tek tek açıklandı!

Ev alma hayalini pek çok kişi kurar. Başınızı sokacağınız eve sahip olabilirsiniz. İşte 180 ay vadeli konut kredisi imkanı!

Ziraat Bankası'ndan emekliye özel konut kredisi!

Ziraat Bankası, emeklilere özel yüzde 0.99 faiz oranı ile özel konut kredisi kampanyasını sunuyor. Kampanyada 180 aya varan taksit imkanı da sunuluyor. İşte kampanya detayları...

180 ay vade ve 0,64 faiz oranı ile konut kredisi hesaplama!

Koronavirüsün olumsuz etkiler bıraktığı ekonomiyi canlandırmak için adımlar peş peşe atılıyor. 15 yıl vadeli 0,64 faiz oranlarıyla kullanılabilen konut Kredisi vatandaşlarla buluşturuluyor.

Konut kredisi faizlerinde indirim yarışı!

Konut kredisi faiz oranlarında indirimler üst üste geliyor. Kamu bankalarının 180 ayda yüzde 0.99 oran sunmasıyla özel bankalar, faizi yüzde 0.98’e, anlaşmalı kredilerde de yüzde 0.78’e kadar düşürdü.

En uygun konut kredisi nasıl seçilir?

Konut kredisi faizleri düşmeye devam ediyor. Piyasada 180 aya (15 yıl) kadar konut kredisi bulmak mümkün. Uzun vade, düşük gelirliler için çok büyük avantaj. Vade uzadıkça, taksit miktarı da azalıyor ancak toplam maliyet artıyor.

Güçlü konut kredisi faiz indirimi beklentisi!

Konut sektöründe yaşanan üretim ve satış daralmasını aşmak için kamu bankalarının devreye aldıkları 180 aya kadar 0.99 oranındaki konut kredisi faiz oranı ile beraber sektörde canlılık göze çarpıyor.

180 ay vadede en düşük konut kredisi faizi hangi bankada?

180 ay (15 yıl) vadeli konut kredisinde masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran banka hangisi Kredi Pazarı araştırdı.

konut kredisi 180 ay Haberi

konut kredisi 180 ay

Konut kredisi en çok kaç ay?

Bankaların sunduğu düşük faizli konut kredileri ile uzun vadede ev sahibi olunabiliyor. Konut kredisi verilecek kimselerde aranan özellikler bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. ile birlikte genel olarak aradıkları bazı ortak koşullar bulunuyor.


Bu nedenle bir bankanın onay vermediği konut kredisi başvurusuna diğer bir banka onay verebiliyor, çünkü her bankanın almak istediği risk profili değişiktir. Ancak aranan bazı ortak koşulların olduğunu belirtmiştik. Konut kredisi başvuru şartları şu şekilde sıralanıyor:


Konut kredisi şartları:

Kişinin Kredi Özgeçmişi

Mortgage almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Kişinin Toplam Geliri

Hemen hemen her banka sizin düzenli bir geliriniz olmasını...