27 / 04 / 2024

QNB Finansbank'tan 180 ay vadeli konut kredisi...

QNB Finansbank'tan 180 ay vadeli konut kredisi...

Türkiye’de konut kredilerinde uygulanan 120 ay vade artık vatandaşların ihtiyaçlarını maalesef karşılamaz oldu. Buna göre, konut kredisi kullanmak isteyenler için uzun vade arayanlara fırsat QNB Finansbanktan geldi. QNB Finansbank müşterileri 180 ay vadeli konut kredisini duyurdu. İşte ayrıntılar...



Türkiye’de konut kredilerinde uygulanan 120 ay vade artık insanların ihtiyaçlarına cevap veremez hale geldi. Konut fiyatlarının artması ile birlikte insanlar daha yüksek tutarlı konut kredilerine ihtiyaç duymaya başladılar. Yüksek tutarlı konut kredilerine 120 ay vade uygulandığında çıkan aylık taksit tutarı genellikle ödenebilir seviyelerde olmuyor. Bunun için daha uzun vadeli konut kredileri çok daha fazla talep görmeye başladı.

QNB FİNANSBANK 180 AY VADE YAPIYOR!

Konut kredisi çekmek için buna göre, QNB Finansbank’a başvuran vatandaşlar 180 ay vade imkanını gördüklerinde şaşırıyorlar. Bankalar normal şartlarda  120 aya kadar vade ile konut kredisi kullandırabiliyorlar. Fakat özel uygulamalar kapsamında bazı bankalar bu vade süresini uzatabiliyor. Bu bankalardan birisi de QNB Finansbank oldu. QNB Finansbank müşterileri 180 aya kadar vade ile konut kredisi kullanabiliyorlar. Buna göre, 15 yıl vadeli konut kredisi imkanını sunan QNB Finansbank son günlerde ciddi kredi talebi almaya başladı.

VADE UZARSA FAİZ MALİYETİ ARTAR!

Konut kredisinde vadenin uzaması olumlu bir etkisi olmuyor. Bu sadece konut kredisi taksit tutarını bir miktar aşağı çekebiliyor. Normal koşullarda hangi kredi türü olursa olsun kullanılacak olan kredinin faiz maliyetini en az seviyeye çekmek için olabildiğince en kısa vade süresinin tercih edilmesi gerekiyor.

QNB Finansbank tan 180 ay vadeli konut kredisi...

QNB FİNANSBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI!

Öte yandan, konut satın almak isteyenler QNB Finansbank’a başvuru yapmaları durumunda konut kredisi alabiliyorlar. Bu kredi için belirli koşullar yapılmaktadır. Bankanın konut kredisi için uygulamış olduğu güncel faiz oranı yüzde 3,57 olarak açıklandı. Konut kredisi için yüksek bir oran olan bu faiz yine de bankacılık piyasasında konut kredisi faizlerinin ortalamasının altında bulunuyor.

QNB Finansbank’tan konut kredisi kullanacak vatandaşların ek bir teminat göstermelerine genellikle gerek olmuyor. Bunun yerine banka vermiş olduğu krediyi müşterinin satın alacağı konuta koyacağı ipotek ile güvence altına alıyor. Kredi borcu kapandığında bu ipotek de kalkıyor.

Ayrıca, QNB Finansbank'tan 1 Milyon Türk Lirası konut kredisi 180 ay vadeli olarak kullanılması halinde vatandaşların  ödeyecekleri aylık taksit miktarı 35.764 Türk Lirası oluyor. Bu kredi için toplam maliyet ise 6,4 Milyon Türk Lirası'nı buluyor.

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank'tan 0 faizle kredi fırsatı! Şartları duyan bayram ediyor!

QNB Finansbank'tan eylül ayı sürprizi! Hediye Iphone 14 verecekler

QNB Finansbank bu kişilere 600 TL verecek! Hemen buraya bakın, sakın tarihi kaçırmayın!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön