06 / 05 / 2024

konut pazarının elektrik çözümü

konut pazarının elektrik çözümü

Günsan Üst Yöneticisi (CEO) Nuss: "Günsan olarak amacımız, Türkiye'de konut pazarında elektrik çözümleri sunma noktasında 1 numara olmak" şeklinde ifadelerde bulundu.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Faiz indirimi konut pazarını canlandırdı!

Kamu bankaları tarafından başlatılan 0.64 faiz oranı ve 1 yıl sonra ödemeli destek kampanyası gayrimenkul sektöründe canlanmaya sebep oldu. Sektör temsilcilerine göre konut pazarı, 4 yıl önceki parlak günlerine geri döndü. Hareketlilik devam ederse, bekletilen projeler de devam edecek.

Erden Timur: Avrupa pazarında konut fiyatlarını değiştireceğiz!

Türkiye’de tasarladıkları modüler evleri yurt dışına götüeceklerini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Avrupa’da en yüksek maliyet kalemi olan işçilik giderlerini azaltarak, konut fiyatlarını değiştireceğiz" diye konuştu...

Markalı rezidanslar, konut satışını hızlandırıyor!

Y Kuşağı ve çocuklarını büyütmüş, birikimi olan ve orta yaşı geçmiş kuşağın gereksinimi, konut pazarını rezidans yönünde geliştiriyor. Bu ihtiyaç doğrultusunda; zincir markaların işlettiği ve hizmet verdiği otel ve rezidanslarla işbirliğine giden projelerin satışı hızlanıyor.

Markalı konut pazarının gelişmesi konut kalitesini artırıyor!

Franke’nin Türkiye CEO’su aynı zamanda da Güneydoğu Avrupa, Kuzey Afrika, Kafkasya ve Orta Doğu Bölgesi Genel Direktörü Özgen Özkan, "Markalı konut pazarının gelişmesi Türkiye’deki konut kalitesini de yaşam kalitesini de artırıyor. "dedi.

Osmanlı Halk Pazarı’nın ihalesi tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 20 Aralık’ta elektrik kontağından çıkan yangın sonucu tamamen yanarak kül olan Osmanlı Halk Pazarı’nın ihalesini tamamladı. Yeni çarşı 3 ay içinde tamamlanacak

Suriyeliler Esenler'deki konut fiyatlarını artırdı!

Türkiye'nin sadece konut üretimiyle bir yere varamayacağını belirten Kahvecioğlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kahveci, Esenler'deki konut fiyatlarının artışını da Suriyelilere bağladı.

Konut fiyatlarının gelir dağılımı üzerindeki etkileri!

Prof. Dr. Murat Taşdemir, konut fiyatlarının kaynak tahsisatı ve gelir dağılımı üzerindeki etkileri hakkında araştırma yazısı yayınladı. İşte o yazı:

Yabancıya konut satışının ihracat sayılmasına Mehmet Şimşek'ten itiraz!

Yabancıya konut satışının ihracat sayılması ile ilgili Ekonomi Bakanı Zeybekci’den gelen açıklamaya Şimşek’ten itiraz geldi.

Yabancıya konut satışının 2016'da 10 milyar dolar olması bekleniyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söyledi. Yabancıya konut satışının 2016'da 10 milyar dolara ulaşması öngörülüyor.

Seha Yapı Dünya Konut Günü'nü etkinliklerle kutladı!

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 1985'te aldığı bir kararla oluşturulan ve her yıl Ekim ayının ikinci haftası olarak netleştirilen 'Dünya Konut Günü', Seha Yapı tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Seha Yapı, Dünya Konut Günü'nü kutladı!

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 1985'te aldığı bir kararla oluşturulan ve her yıl Ekim ayının ikinci haftası olarak netleştirilen 'Dünya Konut Günü', Seha Yapı tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Alper Altınok: Konut almanın tam zamanı!

Gerek dövizdeki artış gerekse seçimlerin döneminin getirmiş olduğu güvensizlik ortamı gayrimenkul fiyatlarını yüzde 30 oranında artıracak. Altınok Yapı Genel Müdürü Alper Altınok konut almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

konut pazarının elektrik çözümü Haberi

konut pazarının elektrik çözümü

Günsan Üst Yöneticisi (CEO) Stephane Nuss, hayata geçirecekleri çalışmalarla Günsan'ı daha da güçlendireceklerini belirterek, "Amacımız Türkiye'de konut pazarında elektrik çözümleri sunma noktasında 1 numara olmak" dedi.


Anahtar ve priz sektörünün öncü firmalarından Günsan'ın yeni kurumsal kimliğinin ve yeni iletişim kampanyasının tanıtılması amacıyla Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Nuss, markanın tüketicilerinden ve paydaşlarından aldığı ilhamla yeni bir sayfa açtığını söyledi.


Günsan'ın 14 ay önce Schneider Electric tarafından satın alındığını hatırlatan Nuss, şöyle konuştu:


"Schneider Electric Günsan'ı sağlam temelleri olduğu için satın aldı. Bunun ötesinde ikinci neden ise Günsan'ın olağanüstü kullanılmamış potansiyeli olması. Bizi bugün buraya getiren şey keşfedilmemiş marka farkındalığı. Günsan, tüketici nezdinde samimi, sıcak, insanlara yakın; kısacası aile ruhu olan bir marka. Biz de bu değerler üzerinden tüketicilerimiz ve paydaşlarımız...