07 / 05 / 2024

konut projelerin kampanyalar

konut projelerin kampanyalar

Markalı konut üreticileri konut sahibi olmak için yeterli peşinatı biriktirmemiş olanları veya bu yıl yüklü taksit ödemelerine girmek için bütçesi elverişli olmayanları ev sahibi yapmak için harekete geçti. İşte kampanyalı 8 konut projesi..

TOKİ Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 4 şehre tam 1.773 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde 1.773 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projelerin ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ'den 3 şehre 1.500 yeni konut müjdesi! Hem Nisan hem de Mayıs kampanyaları tek tek açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs ayı kampanyaları tek tek açıklandı. Yeni başlayacak olan projeler kapsamında 3 şehirde toplam 1.503 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

Konut almak isteyenlere müjde! Ocak 2024 180 ay vadeli 1.5 milyon TL konut kredisi!

Konut sahibi olmak, birçok insanın hayalini süsleyen önemli adımlardan biridir. Buna göre, Finansbank ve Garanti BBVA, uzun vadeli konut kredisi kampanyaları ile bu hayali gerçeğe dönüştürecek. İşte haberin ayrıntılar...

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Hiç peşinat ödemeden...

Ev sahibi olmak isteyip ancak yeterli nakit parası olmayan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını inceliyorlar. Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yüzde 100 konut kredisi kampanyaları başladı. İşte konut kredisi kampanya detayları...

Ev sahibi olmak isteyen emeklilere konut kredisi fırsatı!

Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaş ev sahibi olmak istiyor. Kamu ve özel bankalar da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel düşük faizli konut kredisi kampanyaları sunuyor.

1.532 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Konut kredisi ile ev almak isteyen vatandaşlar için bankalar tarafından konut kredisi kampanyaları devam ediyor. Bankalar 90 bin TL'ye kadar aylık 1.532 TL ödeme ile konut kredisi kampanyası sunuyor. 

3 bin 500 TL alan çalışan ne kadarlık konut kredisi çekebilir? 

Bankalar tarafından uygulanan konut kredisi kampanyaları vatandaşları ev almaya yöneltti. Konut satın almak isteyen birçok vatandaş maaşına göre verilecek konut kredisi için hesaplama yapıyor. Peki, 3 bin 500 TL maaş alan çalışan ne kadar konut kredisi çekebilir? İşte detaylar...

Konut kredisi kampanyaları satışları artıracak!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Aydoğan, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Şubat ayının konut satış istatistiklerinin düşük olduğunu belirten Akdoğan, "Çözüm, konut kredisi kampanyası başlatılması" dedi. 

Rafa kalkan konut projeleri hayata geçecek!

Pasifik İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ersin Babacan, konut stoklarının tükenmesiyle 2021'de rafa kalkan konut projelerin yeniden hayata geçeceğini açıkladı. 

Lütfi Elvan'dan faizsiz konut edindirme kampanyaları açıklaması!

Lütfi Elvan, gelir düzeyi düşük vatandaşların yanında olacaklarını, hiçbir zaman onların mağduriyetine yol açacak bir girişimde bulunmayacaklarını belirtti.

Ekim 2020'de 8 bin adet satıldı!

Düşük faizli konut kredisi kampanyalarının sona ermesiyle ipotekli konut satışları normal seviyelerine döndü. Ekim 2020'de 8 bin adet sıfır, 17 bin adet ise ikinci el ipotekli konut satıldı.

konut projelerin kampanyalar Haberi

konut projelerin kampanyalar
Markalı konut üreticileri konut sahibi olmak için yeterli peşinatı biriktirmemiş olanları veya bu yıl yüklü taksit ödemelerine girmek için bütçesi elverişli olmayanları ev sahibi yapmak için harekete geçti. İşte o kampanyalı projeler..


1-) Aydos Country

SİNPAŞ GYO'nun Sancaktepe'de inşa ettiği projede 10 bin lira peşinat, 30 ay vade farksız ve 2 bin 70 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. 

Tel: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/


2-) DKY Kartal

DKY İnşaat'ın projesinde konut alıcıları yüzde 25'lik peşinatı teslim tarihinde, geri kalan kısmı banka kredisiyle 60 ay sıfır faizle ödüyor. Peşin alımlara ise 15 indirim var. 

Telefon: (0216) 517 9 517

Web: www.dkyinsaat.com


3-) Soyak Konforia

SOYAK'ın Bahçeşehir'de hayata geçireceği 5 bin konutluk projenin ilk etabında yüzde 10 peşin indirimi ya da sıfır faizli...