28 / 04 / 2024

konut projelerinde fiyatlandırma

konut projelerinde fiyatlandırma

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan İnşaat Mühendisi Deniz Kızıltaş; konut projelerinde fiyatlandırmanın öneminden ve Fikirtepe kentsel dönüşümünden bahsetti...

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacak? TOKİ sosyal konut aylık taksitler açıklandı mı?

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacağı vatandaşalar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar!

Elektriğe bir zam daha gelecek mi? EPDK yeni fiyatlandırma dönemindeki kararı açıkladı!

Yılbaşında ve Nisan 2022’de yapılan elektrik zamlarının ardından maliyetlerde yaşanan artışlar nedeniyle 1 Haziran’da elektriğe bir zam daha yapılmıştı. Peki yeni yeni fiyatlandırma döneminde bir zam daha gelecek mi? İşte detaylar...

Kale Alarm'la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Kaliteli ürünleri ve doğru fiyatlandırma politikası ile dikkat çeken Kale Alarm; TL üzerinden fiyatlandırdığı ürünleriyle kullanıcılarının kur dalgalanmalarından etkilenmesini önlüyor.

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

İnşaat sektörü, konut projelerinde iade hakkı süresinin kısaltılmasını istiyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'da bulunan ve ön ödemeli konut projelerinde 24 aya ulaşan iade süresinin 3 aya inmesini istiyor.

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Çimento fiyatlarındaki artış konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Türk çimento sektörünün çatı kuruluşlarından olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası'ndan çimento fiyatlandırma politikalarına ve konut sektörüne ilişkin açıklama geldi. ÇEİS Başkanı Suat Çalbıyık, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

Konut projelerinde sismik izolasyona ilgi arttı!

Deprem İzolasyon Derneği Başkanı Mehmet Emre Özcanlı, deprem etkilerinin azaltılmasını sağlayan sismik izolatör kullanımının kamu binaları ve karayollarının ardından konut projelerinde de yaygınlaşmaya başladığını dile getirdi.

Markalı konut projelerinde kredi kullanımı azaldı!

REIDIN-GYODER tarafından açıklanan yeni konut fiyat endeksi verilerine göre markalı konut projelerinde kredi alım oranı %20’ ye kadar geriledi. Kredi ile konut alan tüketici uygun fiyatlı konuta yöneldi.

konut projelerinde fiyatlandırma Haberi

konut projelerinde fiyatlandırma
İnşaat Mühendisi Deniz Kızıltaş'ın konuşması:


Ispartakule bölgesindeyim. Beyfen Yapı Apricot Garden projesi... Ispartakule güzel gelişiyor.  Yeni evlilerin ya da şehir içinde emekli olup dairesini satıp 2 daire alayım deyip gelenlerin yeri. Altyapı yatırımlarının artmasıyla en hakkettiği değere kısa sürede ulaşacak yerlerden biri. Ben inşaat sektöründe 25 yıldır içindeyim. Geçtiğimiz dönemi bir süreç olarak görüyorum. Çeşitli dönemlerden geçtik. 94 krizlerini yaşadık. 2000'li yılları yaşadık.  2000 yılı ile 2006 yılı arasında derken ciddi bir üretimin olmadığı dönemden geçtik. Derken 2006 yılında başlayan firmaların ataklarını biraz 2008 krizi durdurur gibi olmasına rağmen 2008'den sonra büyük bir atılım yaşadık. Şu anda inşaat sektörünün yaşadığı yaşayacağınız düşündüğümüz krizi bence İstanbul'da yaşamayız. Her zaman fiyat ayarlamasını doğru yaptığımızda müşterinizi bulursunuz. Bu bakımdan şanslıyız diye düşünüyorum. Fikirtepe...