06 / 05 / 2024

konut seçimleri

konut seçimleri

Şehir yaşamında toprağa değen özellikleriyle nefes aldıran villalar, konut seçiminde bir alternatif olmaya devam ediyor. "Villa kent" niteliği taşıyan İncek, Beytepe gibi yerleşim alanları ise yeni projelerle gelişmeyi sürdürüyor.

Konut alırken değerlendirme nasıl yapılır?

Doğru bir kıyaslama işlemi için gerekli olarak belirteceğimiz bu bilgiler, gayrimenkul değerleme uzmanlarının (eksperlerin) evleri kıyaslamak için kullandıkları bilgilerin biraz daha basitleştirilmiş halidir.

Ceren Kumbasar: Oturacağı evin kararını kadınlar veriyor!

Oturacağımız evin kararını biz veriyoruz. Hem de erkekler gibi bir proje duyup, satış ofisine gidip önce ödeme planına bakmıyoruz. Biz zaten yıllardır o planı yapmış, o evi biliyor oluyoruz....

31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik o analizi...

Konut fırsatçıları yerel seçimleri bekliyor!

Konutta hem alıcılar hem de satıcılar kendine milat olarak merakla beklenen yerel seçimleri belirledi. Yerel seçimler sonrasında fiyatların ne kadar olacağını öngöremeyen alıcılar harekete geçerken, satıcılar da ilanlarını dondurma ve yerel seçimler sonrası zam yapmanın peşine düştü.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

Al Jazeera, Türkiye’deki konut krizini yazdı: Konut almak artık bir hayal!

Dünya basını Türkiye’deki seçimleri yakından takip ederken bir taraftan da giderek ağırlaşan ekonomik kriz ile ilgili haberler yayınlıyor. Katar merkezli Al Jazeera televizyonu, Türkiye’de milyonlarca kişiyi etkileyen konut krizini yazdı, işte detaylar...

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

TMMOB İçmimarlar Odası 26. Olağan Genel Seçimleri gerçekleşti!

İçmimarlar Odası 26. Olağan Genel Kurul seçimleri gerçekleştirildi. Söz konusu seçimlerde 26. Olağan Yönetim, Onur, Denetleme Üyeleri ile TMMOB Yönetim Kurulu, Yüksek Onur Kurulu ve Yüksek Denetleme Kurulu üyeleri belli oldu.

Konut seçerken dikkat edilmesi gereken 3 nokta!

Mimar Osman Dağ, konut alıcılarının dikkat etmesi gereken noktalara değindi. İşte konut seçerken dikkat edilmesi gereken 3 nokta...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de renk seçimleri tamamlandı! 

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler projesinde imalat çalışmaları devam ediyor. Projede dairelerin renk seçimleri tamamlandı. 

Kanada'da konut krizi büyüyor!

Kanada'da yabancılara konut satışı iki yıl süreyle yasaklandı. Ülke genelindeki konut fiyatlarındaki yükseliş de seçimleri etkiledi. 

İstanbul seçimleri sonrası konut kredi faizlerinde son durum!

Konut kredisi faiz oranları düşmeye devam ediyor mu? İstanbul seçimleri sonrası Haziran ayının son haftasında konut kredisi faiz oranlarında son durum nedir?

Konut mağdurları bugün Esenyurt'ta toplanıyor!

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları bugün saat 18:00'de Esenyurt'ta toplanıyor.

Dövizdeki yükseliş konut kredisi faiz oranlarını nasıl etkiledi?

Döviz kurunda son günlerde yaşanan yükselişten konut kredisi faiz oranları nasıl etkilendi? İstanbul seçimleri konut kredisi faiz oranlarını etkiler mi?

İstanbul seçimleri Çanakkale konut piyasasını etkiliyor!

Çanakkale'de satılmayı bekleyen konutlar ve alıcılar İstanbul seçim sonuçlarının netleşmesinden sonra, para piyasalarının alacağı konuma göre şekillenecek.

konut seçimleri Haberi

konut seçimleri

Şehir yaşamında toprağa değen özellikleriyle nefes aldıran villalar, konut seçiminde bir alternatif olmaya devam ediyor. "Villa kent" niteliği taşıyan İncek, Beytepe gibi yerleşim alanları ise yeni projelerle gelişmeyi sürdürüyor. 


Yeni konut projesi Beytepe Restorium da Beytepe'de 12 adet özel villayla, şehir hayatında tatil konseptinde bir yaşam vaat ediyor. 


Sektördeki yanm asırlık tecrübesiyle Keklikoğlu Gayrimenkul'ün yeni projesinde, 4 tarafı yol olan bir adaya kurulan villalar, bahçe katından bile Ankara'nın batı manzarasını ayaklar altına seriyor. 


Villalar, teknolojik altyapısının yanısıra, modem, kullanışlı, ferah, iç ve dış mekân konseptiyle şehrin kalabalığından yoruları ailelere alternatif bir yaşam alam sunuyor. 


Ayrıca Villa Ada sakinleri, Beytepe Restorium projesinin Apartman Ada'da bulunan tüm sosyal tesis ve imkânlarını da kullanabiliyorlar. Her biri 4 katlı olan ve mimari açıdan gün ışığından maksimum seviyelerde...