26 / 05 / 2024

konut yapımı hızlandı mı

konut yapımı hızlandı mı

Son yıllarda konut yapımının hızlandığını vurgulayan Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, aldığı göçle birlikte Konya'nın çok hızlı büyüyen bir şehir haline geldiğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün büyük bir fırsat olduğunu belirterek, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracağını söyledi.

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

Arvas Konut Yapım Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arvas Konut Yapım Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İsmail Arvas tarafından kuruldu.

Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart'ta açıklanacak!

Ülke ve bölge olarak İçinde yer aldığımız ekonomik şartların, çimento ve inşaat sektörlerine etkisinin ele alındığı Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart tarihinde açıklanacak.

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Depreme dayanıksız binaların dönüşümü hızlandırılmalı!

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, dere yataklarında inşa edilen evlerin satın alınmaması gerektiğini vurgulayarak "Depreme dayanıklı olmayan binaların kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılmalıdır" dedi.

Deprem Araştırma Komisyonu'ndan kentsel dönüşümü hızlandıracak öneriler!

Deprem Araştırma Komisyonu kentsel dönüşümü hızlandırmak için rapor hazırladı. Hazırlanan raporda kentsel dönüşümle ilgili davaların sonlandırılması gerektiği belirtildi.

İBB'den kentsel dönüşümü hızlandıracak proje!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm hızlandıracak bir projeyi daha hayata geçiriyor.

İzmirli depremzedeler için işbirliği: Rezerv alana 115 konut yapılacak!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde oldukça büyük bir yıkım getiren olan depremin ardından, çok sayıda vatandaşın evi hasar gördü. Depremin ardından İzmir için seferberlik ilan edildi ve konut inşaatları hızlandırıldı.

Diyarbakır'da dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır'da dönüşüm hızla devam ediyor. Başlatılan ve yapımı hızla devam eden projelerle Diyarbakır yeniden dirilecek.

konut yapımı hızlandı mı Haberi

konut yapımı hızlandı mı

Son yıllarda konut yapımının hızlandığını vurgulayan Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, aldığı göçle birlikte Konya'nın çok hızlı büyüyen bir şehir haline geldiğini söyledi. İbrahim Okka aldığı göçler dolayısıyla Konya'nın konut yapımına ihtiyacı var dedi. Belediyelerin uzun vadili planlar yapması gerektiğine değinen Okka: "Belediyelerimiz alt yapıdan eğitime, sağlıktan parka kadar yaptığı projeleri uzun vadeli tasarlamalı ve yapmalı" dedi.


Firma 1976 yılında İbrahim Okka tarafından kuruldu. 1980'li yıllara kadar resmi taahhüt işleri yapan Okkalar İnşaat 87 yılında A.Ş. olduktan sonrasında Konya ve İstanbul da binden fazla konut, iş merkezi ve dükkânı haya ta kazandırdı. Firma binlik beğeni toplayan yatırımlarıyla Konyalıların güvenini kazanmış kurumsallaşma yolunda hızla ilerleyen dev bir aile şirketi oldu. Gazetemizi ziyaret eden Okkalar İnşaat yönetim kurulu Başkanı İbrahim...