29 / 04 / 2024

konut yenileme

konut yenileme

Moa Mimarlık şirketinin kurucusu Can Serçe, konut satışlarının azalmasıyla gayrimenkul sahiplerinin mevcut konutlarını yenileyip gayrimenkullerinin değerlerini artıracaklarını söyledi.

Bina yenilemede Avrupa'nın gerisindeyiz!

Türkiye İMSAD Başkanı Erdoğan, "Ülkemizde binaları yıkıp yeniden yapmaktan binalarda güçlendirme-yenileme çalışmaları ihmal edildi, Avrupa’nın binaları yıkmadan yenileme kararlılığının çok gerisindeyiz" dedi...

14 milyon konut incelenmeli!

Türkiye, bundan tam 17 yıl önce acı bir depremin sabahına uyandı. Aradan geçen bu kadar yılda Türkiye’de 5 milyon konut yenilendi. Halen 14 milyon konutun da afet riski yönünden incelenmesi gerekiyor.

Erdoğan Bayraktar: Hedef 20 yılda 6,5 milyon konut yenilemek!

Türkiye genelinde 20 yılda 6,5 milyon konut ve işyerini yenilemeyi hedeflediklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 200 bin konut ve ofisin yıkımını başlattık, yılbaşına kadar 50 bin konut daha yıkılacak dedi...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde son dakika değişikliği! Ticari ünite sayısı 238'e düşürüldü!

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi Koruma, Yenileme ve Yaşatma projesi kapsamında, revizyona gidildiğini belirterek, 285 adet olan ticari ünite sayısı 238 adet olacak şekilde değiştiğini bildirdi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Evini yenileyeceklere 30 bin TL devlet desteği!

Devlet tarafından vatandaşlara bu zorlu günlerde verilen sosyal yardımlar hızla devam ediyor. Bu kapsamda, konut yenileme, konut tamiri, prefabrik evler gibi birçok konuda yardım veriliyor...

Konya'da 6 bin 950 konut inşa ediliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Konya'da Mevla  Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi kapsamındaki temel atma töreninde yaptığı konuşmada Konya'nın 14 ilçesinde 6 bin 950 konut inşa edildiğini açıkladı. 

Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konutluk çalışma başlattıklarını, bunların 35 binini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

Konut kredisi yenileme imkanıyla ekonomi iyileşecek!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank faiz indirimi öncesinde konut kredisi çekenlere yapılandırma müjdesi verdi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, konuyla ilgili '' Konut kredisi yenileme imkanı hayırlı olsun" açıklamalarında bulundu.

TOKİ Erzurum Aziziye'de 126 konut satıyor!

TOKİ, Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 126 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatlarım 163 bin 274 TL'den başladığı projede kuralar 23 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 230 konut!

TOKİ tarafından Bursa'nın Gemlik İlçesi'ne bağlı Cihatlı Mahallesi'nde Kentsel Yenileme Projesi dahilinde 230 konut yapılması planlanıyor..

Uşak Kentsel Yenileme kura çekilişi ne zaman?

Uşak Kentsel Yenileme kura çekilişi 18 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 325 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kars Merkez 698 Konut kura çekilişi 2017 yarın!

TOKİ Kars Merkez 698 Konut Kentsel Yenileme Projesi’nde inşa ettirilen toplam 52 adet konut için kura çekilişi yarın yapılacak..

konut yenileme Haberi

konut yenileme

Çocukluktan itibaren mobilya atölyesinde büyüyen Can Serçe, bir yandan da eğitim hayatına da ara vermeden tamamladı. Baba mesleği olan mobilyacılıkta, küçük yaşlardan itibaren çekirdekten yetişen İzmirli İş insanı Can Serçe, kariyer hayatına Loda Mobilya'nın Ege Bölge bayiliğini de ekledi.

Yeni Asır Gazetesi'nden Şenol Kantürk'ün haberine göre; iç mimarlık hizmeti veren Moa Mimarlık şirketini kurarak sektöre yeni bir soluk kazandıran Serçe, gönül verdiği mobilyacılık sektöründe de başarıya imza attı. Çalışma hayatına çok küçük yaşlarda atılan ve bugünkü başarısını da o yıllarda edindiği deneyimlere bağlayan Serçe, meslekteki başarısının sırrını şöyle açıkladı: "Her gün okuldan çıkıp babamın atölyesine giderdim. Bütün tatillerimi de çalışarak geçirirdim."

İlerleyen yıllarda kurumsal bir firmanın bilgi işlem bölümünde çalıştığını; fakat daha sonra kendi işini yapmak için harekete geçtiğini anlatan Can...