06 / 05 / 2024

Konuta bayram erken geldi

Konuta bayram erken geldi

Kurban Bayramı'na kısa zaman kala inşaat firmaları da devam eden projeleri için bayram kampanyaları başlattı. Firmaların bir bölümü bayramda satış ofislerini açık tutarken, vade farksız taksit imkanı sunanlar da var.

Memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? Memurlar şimdi bakın! 

Milyonlarca memurun bayram öncesinde maaş beklentisi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Peki memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? İşte ayrıntılar...

Yaşlı ve engelli maaşı alanlara bayram müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Maaşlar resmen erken yatacak!

Yaşlı ve engelli maaşı alanlar merakla yeni maaşlarının kaç lira olacağını araştırırken, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla maaşların ne zaman yatacağı da merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili konuştu. 

Ailelere Aile Bakanlığı'ndan yeni maaş müjdesi. Alanlar bayramı erken edecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı toplumda gelir seviyesi düşük vatandaşların günlük hayattan geri kalmaması adına sürdürdüğü çalışmalara tam gaz devam ediyor. Bakanlıktan son olarak "vatandaşlık maaşı" projesi hakkında müjdeli haberler geldi. Detaylar haberimizde...

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Yapı Kredi emekliye erken bayram ettirdi! Yapı Kredi’den görülmemiş promosyon! Yapı Kredi 2023 promosyon ne kadar?

Yapı Kredi milyonlarca emekliye erken bayram ettiriyor. İşte 2023 Yapı Kredi promosyon miktarı!

Ziraat Bankası’ndan sürpriz duyuru! Alışveriş yapan 1500 lira indirim kazanacak! Zaman daralıyor!

Türkiye’nin en büyük kamı bankalarından biri olan Ziraat Bankası, yılın kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 1500 lira indirim verileceğini açıklayan banka, müşterilerine bayramı erken yaşattı.

Asgari ücretliye erken bayram hediyesi! SGK 24.900 TL ödeme yapacak! Hemen ödemenizi alın!

Asgari ücretli vatandaşlar bayramı erken yaşayacak. Tek seferde 24.900 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Turizmde umutlar Ramazan Bayramı’nda! Tatilciler en çok hangi bölgeleri tercih ediyor?

Kahramanmaraş merkezli depremler turizm sektörünü de olumsuz etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik yeni satış talepleri düşerken, umutlar bayram tatilinde. Ramazan Bayramı’nda tatil rezervasyonları ile birlikte sektörün yeniden hareketlenmesi bekleniyor.

Zamlı emekli maaşında tarih belli oldu! Tarihi duyan emekliler bayramı erken yaşadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en düşük emekli aylığını 7.500 liraya çıkaracaklarını açıklamasından sonra AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu merakla beklenen tarihi duyurdu. Akbaşoğlu, "Biz AK Parti olarak konuyla ilgili ön çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki hafta yasalaştırılmasın

Milyonlarca emekliye erken bayram müjdesi! Bayram ikramiyeleri...

Emeklinin gözü kulağı gelecek ikramiye haberinde. Geçen sene 1.100 TL olarak verilen emekli bayram ikramiyesinin bu sene ne olacağı merak konusu oldu. Peki emekli bayram ikramiyesi ne olacak?

Memur maaşları bayram öncesi yatar mı?

Binlerce memur Ramazan Bayramı öncesinde maaşlarının ne zaman yatacağını merak ediyor. Kanuna göre memurlar, maaşlarını her ayın 15'inde alırken, bu ay Ramazan Bayramı dolayısıyla maaşlar erken yatar mı sorusunun cevabına yanıt bekliyor.

Çiftçilere ve yetiştiricilere erken bayram müjdesi!

TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik, büyükşehir sınırlarındayken köyden mahalleye dönüştürülen yerleşim yerlerine ‘kırsal mahalle’ statüsü verilmesinin çiftçiler ve yetiştiriciler için erken bayram müjdesi olduğunu söyledi.

Emeklilere Müjde! Ramazan Bayramı ikramiyeleri erken ödenecek!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emeklilere Ramazan Bayramı için mayıs ayında ödenecek bin lira ikramiyenin nisan ayında verileceğini bildirdi.

Konuta bayram erken geldi Haberi

Konuta bayram erken geldi

Kurban Bayramı'na kısa zaman kala inşaat firmaları da devam eden projeleri için bayram kampanyaları başlattı. Firmaların bir bölümü bayramda satış ofislerini açık tutarken, vade farksız taksit imkanı sunanlar da var. 


İşte inşaat şirketlerinin bayram kampanyaları: 


- FerYapı, Kartal Mai Residence'da Kurban Bayramı'nda evini yeni alan müşterilerine, peşinat tutarı ve kredi taksitlerini evine taşındığı zaman ödeme fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında peşinat tutan ve kredi taksitlerini 12 ay öteleme fırsatını 120 ay ile sunuyor. Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler yüzde 1 peşinatla evini seçip, 1 yıl sonra evine yerleşebiliyor. Kampanya 31 Ekim 2014'te sona erecek. 


- Çukurova Tower'ın peşinatı bir yıl erteleyen "önce otur, sonra öde" kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam ediyor. Projede 24 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. 


- Gülsa İnşaat & Bay...