19 / 05 / 2024

konutlarda sigorta fiyatları

konutlarda sigorta fiyatları

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, deprem algısı konusunda dönüm noktası olmuş 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden geçen 18 yılın ardından DASK’ı ve yangın sigortasını değerlendirdi.

Konut fiyatları düşer mi? Cam balkon fiyatları 4 yılda 30 kat arttı!

Konut satışları ve fiyatlarındaki düşüş sürerken, kiralık konutlarda fiyatlar artamaya devam ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin ise cam balkon fiyatlarındaki artışı göstererek, konut fiyatlarıyla ilgili tespitini açıkladı.

Yeni konutlarda müteahhitler köpük fiyat uyguluyor! Pazarlık yapın

Açıklanan verilere göre konut fiyatlarındaki yükseliş hız kesse de Türk lirası bazında rakamlar yükselmeye devam ediyor. Girişimci Mert Ergün, yeni konutlarda müteahhitlerin fiyatı yüksek tuttuğunu söyleyerek, ev alırken pazarlık yapılmasını önerdi.

Konut sektöründe 'Balon' fiyatlar söndü! Yabancı yatırımcı tekrar gelecek!

Türkiye'de yabancıya konut satışlarının yeni yılda tekrar canlanması bekleniyor. Rusya-Ukrayna savaşından sonra başlayan göç sebebiyle artan konutlarda balon fiyatlar sönmeye başladı. 

Konutta son 5 yıl bilançosu! Konut fiyatlarında balon var mı? 

Dünya konut fiyatlarında son 4 yıldır rekor kırıyor. Peki, Türkiye'deki konutlarda balon var mı? İşte son 5 yıl konut bilançosu...

Araç sahipleri elini çabuk tutsun kasko fiyatları düştü...

Araç fiyatlarının artması dolası ile sigorta bedellerini de yansımış durumda. Ancak sektör temsilcileri, son dönemde sürecin tersine dönerek poliçe rakamlarının azalmaya düşmeye başladığını açıkladılar. Sektörü yakından ilgilendiren haberin detayları...

Belediye müjdeyi verdi: Konutlarda kullanılan su fiyatlarına yüzde 30 indirim!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 1 Aralık tarihinden itibaren su fiyatlarının yüzde 30 azaltılacağını açıkladı.

Konutlarda tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı! 

Avrupa İstatistik Ofisi, AB üyesi ülkelerde bu yılın ilk yarısında konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair verileri yayımladı. Bu kapsamda AB ülkelerinde tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı.

Kasko fiyatları üçe katlandı! Şirketler bazı modellere kasko yapmıyor! Aracı olanlar mutlaka okusun!

Araç fiyatlarındaki artışın ardından gözler kasko ve sigorta poliçelerine çevrildi. Tüketici Konfederasyonu Sigorta Komisyonu Başkanı Turusan Bağcı, "Geçen yıla göre fiyatlar ortalama yüzde 140 oranında artış gösterdi" ifadesini kullandı.

Yazlık fiyatları uçtu: 75 metrekare yazlık ev 21 milyon TL!

Yazlık bölgelere göç, konutlarda satış ve kira fiyatlarının artmasına neden oldu. Bu durumu fırsata çeviren ev sahipleri ise yazlık satarken fahiş fiyatlar vermekten geri durmadı. Bir ev sahibi Balıkesir'de 75 metrekare yazlığı 21 milyon liraya satışa çıkardı.

TİHEK ve emlakçılardan, konutlardaki fahiş fiyatlara ilişkin açıklama!

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitli Kurumu (TİHEK) ve Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odasınca (ATEM), kiralık ve satılık konutlarda fahiş fiyatlar ile gayrimenkul sektöründeki problemlerle ilgili eğitim programı gerçekleştirdi.

AB ülkeleri de elektrik ve gaz fiyatlarından mustarip!  Geçen yıl rekor yükseliş yaşandı

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatları, geçen yıl görülmemiş düzeyde yükseldi. En pahalı elektriği Danimarka, en pahalı doğal gazı İsveç kullandı.

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Şarteliniz atmasın! Koçtaş sigorta ve kutu fiyatları ne kadar? 2 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta sigorta ve kutu fiyatları ne kadar? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi…

konutlarda sigorta fiyatları Haberi

konutlarda sigorta fiyatları

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, son yıllarda özellikle iklim değişikliklerinin de etkisiyle doğal afetlerin ve buna bağlı hasarların artmaya başladığını söyledi. Hancıoğlu, artan doğal afet hasarlarına karşın, henüz ihtiyari yangın branşında sigortalılık oranımızın dünya ortalamalarına göre oldukça geride olduğunu da ifade etti. Son yıllarda özellikle iklim değişikliklerinin de etkisiyle doğal afetlerin ve buna bağlı hasarların artmaya başladığına değinen Hancıoğlu, “Buna ülkemizdeki altyapı eksikliklerini ve plansız şehirleşmeyi de eklediğimizde her yıl özellikle sel–su baskını, fırtına ve kar ağırlığı kaynaklı büyük hasarlar ile karşı karşıya kalıyoruz” diye konuştu.


HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, deprem algısı konusunda dönüm noktası olmuş 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden geçen 18 yılın ardından DASK’ı ve yangın sigortasını değerlendirdi. 17 Ağustos depreminden sonra kurulan ve 2016...