19 / 05 / 2024

Konutların teslim tarihi

Konutların teslim tarihi

DÖVİZ fiyatlarındaki aşırı artış nedeni ile inşaat sektöründe yükselen maliyetlerin proje detayların da kalite kaybına yol açabileceği ve de başlayan projelerde de teslim tarihini uzatabileceği bildirildi.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

TOKİ Tuzla 100 bin sosyal konut projesinde teslimler ne zaman? TOKİ açıkladı!

TOKİ, Tuzla 100 bin sosyal konut projesi konutların teslim tarihi ile ilgili X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte merakla beklenen o sorunun yanıtı... 

İnşaat şantiyelerde işçi alarmı: Konutların teslim tarihi gecikiyor!

Türkiye'deki inşaat şantiyelerinde işçi krizi alarm veriyor. Ülkenin uzun yıllardır büyüme lokomotifi olan inşaat sektöründe istihdam sayıları gün geçtikçe geriliyor. Bu noktada çalışan sayısı 2.5 milyondan 1.8 milyona düştü.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

Sosyal konut projesinde can alıcı nokta

İlk 2 günde 2 milyondan fazla kişinin başvurduğu 900 milyar liralık sosyal konut projesinde en can alıcı konu konutların teslim tarihi ve TOKİ'nin üretim kapasitesiyle ilgili. İşte kafaları karıştıran o sorular...

Elazığ'da deprem konutlarının anahtar teslim tarihi belli oldu!

Elazığ'ın Palu ve Kovancılar ilçelerinde inşa edilen deprem konutlarında anahtar teslim tarihi belli oldu.

İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi!

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından 27 blok olarak hayata geçirildi. Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

AND Pastel Konutları Kartal teslim tarihi!

AND Pastel projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta AND Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. AND Pastel Konutları Kartal teslim tarihi ne zaman?

Avrupa Konutları Yamanevler Projesi teslim tarihi!

Artaş İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Avrupa Konutları Yamanevler Projesi teslim tarihi ne zaman?

Avrupa Konutları Yamanevler teslim tarihi!

Avrupa Konutları Yamanevler teslim tarihi Haziran 2020 yılı olarak belirtiliyor. Avrupa Konutları Yamanevler projesinde fiyatlar 484 bin TL'den başlıyor...

Konutların teslim tarihi Haberi

Konutların teslim tarihi

Yaklaşık 1.5 aydır ekonomide yaşanan gelişmeler inşaat sektöründe de maliyet artışlarına neden oldu. Özellikle döviz fiyatlarında görülen aşırı yükseliş nedeniyle kimi inşaat firmaları çalışmalarını duraklatırken, kimi de proje detaylarında değişikliğe gitmeye başladı. 


İNŞAAT SEKTÖRÜ SARSILDI 


Beytepe'de büyük ölçüde tamamlanan Elit Royal Residence'i hayata geçiren Elit Yapı AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, konut alacaklara uyarılarda bulundu. 


Döviz fiyatlarındaki artışın çok sayıda firmayı olumsuz etkilediğini bildiren Çelik, "Döviz artışı konutta maliyet artışına neden oldu. Ocak ayı ekonomi açısından hareketli geçti. Ekonominin lokomotifi olarak bilinen inşaat sektörü sarsıldı" dedi. Çelik, Elit Yapı'nm Beytepe'de hayata geçirdiği Elit Royal Residence projesinin ise bu gelişmelerden etkilenmediğini ifade etti. 


Sabah...