29 / 04 / 2024

Konutta durgunluk yaşanıyor

Konutta durgunluk yaşanıyor

İnşaat piyasasındaki durgunluk ve müteahhitler arasındaki rekabet alıcının daha ucuza kaliteli konut sahibi olmasını sağlıyor. Elit Park ve Elit Prestij de talep gören projelerden.

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

İkinci el otomobil piyasası çok durgun! Vatandaş bakıyor ama almıyor!

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar, enflasyon vatandaşların alım gücünün azalması otomobil piyasasını da olumsuz yönde etkiliyor. İkinci el otomobil piyasasında müthiş bir durgunluk yaşanıyor. 

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat: Konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi?

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Ekonomist ve Gazeteci Esfender Korkmaz konut piyasası ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Peki konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi? 

Artan konut ve kira fiyatları 65 yaş üstünü vurdu! Huzurevlerine başvuru patlaması yaşanıyor!

Yurt genelinde artan konut ve kira fiyatları emekli aylıklarıyla geçinmeye çalışan çoğu emekliyi etkiledi. Barınma kriziyle karşı karşıya kalan emekliler devlet huzurevlerine sığındı.

500 bin TL'ye yükselen özel okullara talep patlaması yaşanıyor! Artan fiyatlar engel olamadı!

Artan fiyatlara karşın 500 bin TL'ye yükselen özel okullara talep patlaması yaşanıyor. Bu okulların mezunlarına sağlanan yurtdışı olanağı, talepleri artırdı.

Tatil tercihleri değişti: Otel yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor! 

Okulların kapanmasıyla beraber yaz tatili için planların yapılmaya başlandı. Tatillerde oteller yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Dolar kurunda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor!

Dolar kuru her yeni güne yeni bir rekorla başlarken Türk Lirası karşısında 15 haftadır aralıksız yükselmeye devam etti. Bu değer artışı en son 1999 yılında görülmüştü. Dolarda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor.

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Kripto para düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Kasım 2021 tarihinden beri düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Umutlar tükeniyor.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

Altın ithalatı ocakta rekora imza attı! 28 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor

Ocakta altın ithalatı 68 bin 330 kg ile kayıtların tutulmaya başlandığı 1995 yılından bu yana yükselerek rekora imza attı. 28 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor. İşte ocak 2023 altın ithalatı verileri...

Otomobil alacaklar dikkat! Alman devi markanın teslimatlarında sıkıntı yaşanıyor!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Alman Volkswagen grubu, pandemiyle başlayan çip sıkıntısının halen sürmesi nedeniyle önemli teslimat sıkıntısı yaşıyor.

Borsada yeni hafta şoku! Endekste önemli kayıplar yaşanıyor!

Borsa İstanbul’da hareketli saatler yaşanıyor! Haftaya yükselişle başlayan borsa sonrasında yeniden eksiye geçti. Açılıştan sonra satışların hızla arttığı BIST 100 endeksinde kayıplar bir ara yüzde 3’ün üzerine çıktı!

Konutta durgunluk yaşanıyor Haberi

Konutta durgunluk yaşanıyor

Ankara gibi konut projelerinin yoğun olduğu bölgelerde müteahhit firmalar arasındaki rekabet ortamı ve son aylarda piyasalardaki satın alım çekingenliği en çok konut alıcısının işine yarıyor. Hem beklentilerinin üzerindeki bir kalitede konuta sahip oluyor hem de kampanya veya indirimden yararlanma şansı elde ediyorlar. Etlik'te yer alan Elit Park ve Elit Prestij konut projeleri de bunlardan biri. Fatih Mobilya'nın hayatı geçirdiği projelerde sağlam altyapı, modern ve kaliteli iç dizaynlar site sakinlerine huzurlu ve kaliteli bir yaşamı garanti ediyor. 


Sabah...