19 / 07 / 2024

konutta fırsatçılık yapanlar

konutta fırsatçılık yapanlar

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada, konut fiyatlarında fırsatçılık yapanları tespit ettiklerini dile getirerek, canlarına okuyacaklarını söyledi.

Büyükçekmece Favorist Göl Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Gül İnşaat tarafından Büyükçekmece'de yükselen Favorist Göl Evleri'nde peşinde yüzde 25 indirim fırsatı devam ediyor. Favorist Göl Evleri ne kadar? Favorist Göl Evleri'nde hangi konut tipleri var? İşte detaylar...

Nilüfer Alpiş Laden House'ta ilk 3 yıl düşük taksit fırsatı! Tapular hazır!

Bursa Nilüfer'de yükselen Nilüfer Alpiş Laden House'ta ilk 3 yıl düşük taksit fırsatı sunuluyor. Alpiş Laden House projesinde 264 konutun yanı sıra 28 adet cadde mağazası da bulunuyor.

Sinpaş'ın 50. yılına özel fırsat ve ödeme planlarıyla Koru Aura'da teraslı, exclusive, büyük evler satışta!

Sinpaş'ın 50. yılına özel fırsat ve ödeme planlarıyla Koru Aura'da yer alan teraslı, exclusive, büyük evler satışa çıkarıldı. 

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

Ekonomistten “fırsatçılık enflasyonunu” düşürecek yöntem! Herkes uygulayabilir

TÜİK verilerine göre enflasyon Mart ayında yüzde 3,16 geriledi. Yıllık enflasyon ise yüzde 68,50 olarak gerçekleşti. Ancak vatandaşın hissettiği enflasyon hızla artıyor. Ekonomist Tolga Aykut, Türkiye’de yaşanan fısatçılık enflasyonundan kurtulmanın tek yolunu açıkladı. Herkes kolayca uygulayabilir…

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Dacia'da büyük yeni yıl fırsatı: Aylık 26 bin 765 TL ile sıfır araç sahibi olabilirsiniz!

Dacia modellerinde Ocak ayına özel 250 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 3,14 faiz fırsatı sunuluyor. Peki hangi Dacia model sıfır araç kaç TL? İşte 25 Ocak 2024 fiyat listesi...

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

İnşaat malzemelerinde fahiş fiyata dev ceza! Bakanlık harekete geçti!

Deprem bölgesinde yapım işleri ve malzeme fiyatlarında fırsatçılık yapan kişiler, 3 milyon 300 bin TL’nin üzerinde idari para cezası ile karşı karşıya kalacak.

Dacia'nın tüm modellerinde yüzde 3.29 faiz fırsatı! Aylık 32 bin 482 TL ödeme ile sıfır araçlar! 

Dacia'nın tüm modellerinde Kasım ayına özel dev kredi fırsatı başladı. Peki Dacia sıfır araç fiyatları ne kadar? İşte 19 Kasım 2023 fiyat listesi...

Ev almak isteyenler aman dikkat! Ucuz diye hemen atlamayın, dolandırıcılar avını bekliyor! 

İnternetten ev ilanlarına bakarken ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Çünkü bazı fırsatçılık sahte ilanlarla dolandırıcılık yapıyor. Bunun son örneğine Kütahya'da rastlanıldı. İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

Rekabet Kurumu’ndan çimentoda fırsatçılık yapanlara büyük darbe!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin soruşturmalarına devam eden Rekabet Kurumu, toplam 19 teşebbüse daha soruşturma başlattı. Fırsatçılara göz açtırmayan Rekabet Kurulu, fırsatçılara büyük ceza yağdırdı.

konutta fırsatçılık yapanlar Haberi

konutta fırsatçılık yapanlar

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, önceki gün AK Parti'nin Kızılcahamam kampında yaptığı değerlendirmede konut fiyatlarına da değindi.

Bakan Nureddin Nebati, konut fiyatlarındaki fahiş artışı incelediklerini, fiyatları artırmaya yönelik sahte ilanlar veren toplamda 65 bin kişinin tespit edildiğini dile getirdi.

İşte Bakan Nureddin Nebati'nin o açıklamaları...

Dirilişi Postası'nda yer alan habere göre, yaptığı açıklamada konut satışının yapıldığı internet sitesinde sahte ilanlarla fiyatların şişirildiğinin tespit edildiğini kaydeden Bakan Nureddin Nebati, şu ana kadar bu şekilde fırsatçılık yapan 65 bin kişinin tespit edildiğini söyledi. 

Bakan Nebati yaptığı açıklamada "İlana koyuyor ama aslında öyle bir ev yok. Ama bu ilanları görenler de fiyatları artırıyor. Fırsatçılık yapanlara bunun hesabını soracağız, canlarına okuyacağız" dedi.

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde 49 adet iş yeri satıyor!