07 / 05 / 2024

Konutta Kazanç Ne

Konutta Kazanç Ne

Uzun yıllar ortalamasına baktığımızda emlak ve konut yatırımı tartışmasız en yüksek getiriyi sağlayan yatırım enstrümanları arasında ilk sıralarda yer alır…

Borsa yatırımcılarına altın değerinde tavsiye! Borsada kazanınca veya kaybedince ne yapmalı?

Milyonlarca borsa yatırımcısı borsayı anbean takip ediyor. Kimileri kazançlı çıkarken kimileri kaybediyor. Peki borsada kazanınca veya kaybedince ne yapmalı? İşte borsa yatırımcıları için altın değerinde tavsiye...

Elinde nakit parası olanlar dikkat! 50 bin TL’nin bir aylık ve 3 aylık mevduat faiz kazançları ne kadar?

Nakit birikimleri güvenli bir şekilde değerlendirmek isteyen yatırımcılar için mevduat hesapları oldukça cazip bir seçenek oluyor. Peki, 50 bin TL’nin bir aylık ve 3 aylık mevduat faiz kazançları ne kadar? İşte detaylar...

1 Milyon Liranın 32 günlük mevduat faizinde kazanç ne kadar? 

1 milyon liranın 32 günlük mevduat faizinde elde edeceği getiri, bankaların mevduat faizlerindeki sert yükselişler göz önüne alındığında oldukça dikkat çekici bir seviyeye ulaşmış durumda.  Güncel mevduat faiz oranları ve 32 günlük en yüksek kazançlar hakkındaki detaylar...

Bu kazanç ne altında ne dolarda var! 3 yılda yüzde 598 kazandırdı!

Devre mülk yatırımı günümüzde oldukça karlı bir yatırım aracı haline geldi. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi son 3 yıl içerisinde dolar ve altını solladı.

100 bin TL’nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Elinde nakdi olan ve kazanç sağlamak isteyenler için mevduat hesapları fırsat kapılarını aralıyor. Sürekli sorgulanan konuların başında yer alan mevduat faiz oranlarında 5 bankadan 32 günlük atak geldi. İnsanlar 100 bin TL ile ne kadar kazanacağını merak ediyor. İşte banka banka faiz getiri hesabı..

Kiracılara müjde! İşte kira artışının önüne geçecek yöntemler!

Fahiş kira artışının önüne geçmek için yasal düzenleme yolda. Kira zammına yüzde 25 sınırının süresinin uzatılması kesinleşirken, fahiş kira zammıyla haksız kazanç sağlayan kişilere 3 seneye kadar hapis cezası verilmesi planlanıyor. Peki kira artışlarının önüne geçmek için ne yapılması gerekiyor?

İsmail Kazanç Kimdir? İsmail Kazanç nereden mezundur?

İsmail Kazanç ne iş yapıyor? İsmail Kazanç mesleği nedir? İsmail Kazanç nereden mezundur? İşte detaylar!

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıların 2023 yılında en kazançlı çıkacakları yatırım aracını altını çizerek açıkladı. Ne altın en dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! 

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üneş ve Selahattin Demirdaş ortaklığında kuruldu.

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 28 Nisan 2023 fiyat listesi

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi, dayanıklı motoru, kazan temizliği programı ve stay clean teknolojili deterjan çekmecesi ile öne çıkıyor. Peki, Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesinde eko program kaç dakika?

3 yılda doğal gaza ne kadar zam geldi? Duyanın aklı başından gitti!

Karadeniz doğal gazının ilk defa kamuoyuna duyurulduğu 2020’den bugüne kadar konutta gaz tarifesinin 3.5 kat, sanayide ise 6 kat yükseldiği ifade edildi.

Bekçi maaşı ne kadar? hangi bekçi ne kadar kazanıyor, nasıl bekçi olunur?

Son yıllarda özelikle kamuda çalışmak isteyen gençlerler arasında çok rağbet gören bekçilik mesleğinde maaşlar ne kadar? Hangi bekçi ne kadar kazanıyor, bekçilerin sorumlulukları neler ve nasıl bekçi olunabiliyor? İşte tüm detaylar.

Konutta Kazanç Ne Haberi

Konutta Kazanç Ne
Yazının devamı için...