30 / 04 / 2024

konutta öğretmenler günü indirimleri

konutta öğretmenler günü indirimleri

Sinpaş, 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenler ve 1. derece yakınlarına özel Finans Şehir, Altınoran, Marina Ankara, Queen Bomonti, Bursa Modern ve Ege Vadisi projelerinde 30 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat: Konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi?

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Ekonomist ve Gazeteci Esfender Korkmaz konut piyasası ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Peki konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi? 

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

TÜİK ve Merkez Bankası açıkladı! Konutta balon sönüyor mu?

TÜİK konut satışlarını, Merkez Bankası konut fiyat artışlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, 2023 Ocak-Ekim aylarında, 2022’nin aynı dönemine göre, konut satışları yüzde 14,3, ipotekli konut satışları yüzde 31,2 oranında azaldı. Peki, konutta balon sönüyor mü? İşte detaylar...

Öğretmenlere ikramiye müjdesi! 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler Meclis'te...

Milyonlarca öğretmeni ilgilendiren ikramiye ile ilgili kanun teklifi hazırlanarak TBMM'ye sunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler TBMM'ye çevrildi. Temmuz ayında memur maaşına yapılan seyyanen zam ile en düşük öğretmen maaşı 15 bin 793 TL'den 26 bin 654 TL seviyesine çıkarılmıştı.

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

22 Nisan Cuma günü okullar tatil mi? 22 Nisan Cuma günü okullar yarım gün mü? İşte 22 Nisan Cuma günü detayları

Öğretmenler, öğrenciler ve veliler 22 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl Cumartesi gününe denk gelmesi üzerine 22 Nisan Cuma günü okullar tatil olacak mı sorusu gündeme geldi. İşte 22 Nisan Cuma günü detayları...

Faizsiz konutta cayma hakkı kaç gün olacak?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), tasarruf finansman şirketlerine ilişkin sorulan soruları cevapladı. Buna göre faizsiz konutta cayma hakkı 14 gün olacak.

Konutta taksit sınırı kalktı ne demek?

"Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre konutta taksit sınırı kalktı. Peki konutta taksit sınırı kalktı ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Konutta KDV ve tapu harcı indirimleri için son 13 gün!

Konut satışları Kasım ayında arttı ve toplam 138 bin 372 konut satıldı. Konut pazarında yılın ilk yarısındaki durgunluk ikinci yarıda telafi edildi. Konut satışlarının artmasına etki eden KDV ve tapu harcı indirimi için son 13 gün....

Konutta 4 fırsat için son 3 gün!

Konut satışlarının artması, sektörün canlanması için başlatılan konut kampanyaları 31 Aralık'ta sona eriyor. 3 gün sonra İmar Barışı başvuruları sona erecek, ÖTV, KDV ve tapu harcı indirimleri kalkacak.

Konut ve işyeri KDV harcı indirimi son günü 2018!

Konutta KDV indirimi uygulaması bu yıl 5 Mayıs'ta, iş yerlerinde ise 18 Mayıs'ta başladı. Peki, konut ve işyeri KDV harcı indirimi son günü 2018 ne zaman?

Konutta 4 fırsat için son 10 gün!

İmar ve iskan sorunu bulunan 13 milyon konut için İmar Barışı adı altında getirilen tarihi fırsatın yanı sıra konut için büyük indirim imkanı sunan fırsatlar için son 10 gün. 31 Aralık sonrası İmar Barışı başvuruları sona erecek, ÖTV, KDV ve tapu harcı indirimleri kalkacak.

Konutta 0,98 faiz fırsatı için yarın son gün!

Konut kredi faiz oranlarının yükselişe geçtiği bu dönemde inşaat firmalarının daha güçlü bir ekonomi için seferber olup başlattığı Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'nda son gün yarın.

konutta öğretmenler günü indirimleri Haberi

konutta öğretmenler günü indirimleri

Sinpaş değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor ve öğretmelerimize özel başlattığı kampanyasıyla İstanbul, Ankara ve Bursa’da seçili projelerinde inanılmaz indirimler sunuyor.

Öğretmenler Günü’ne özel kampanya 24-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak bu özel indirimlerden sadece öğretmenler değil 1. derece yakınları da yararlanabilecek.

Sinpaş 6 projesinde geçerli olan bu indirimi Finans Şehir’de 30 bin TL, Queen Bomonti’de 20 bin TL, Altınoran’da 20 bin TL, Marina Ankara’da 20 bin TL, Ege Vadisi’nde 15 bin TL ve Bursa Modern’de 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Kampanyaya dahil projeler hakkında,


Sinpaş Finans Şehir

Sinpaş Finans Şehir, projesi dünyanın en önemli yatırım üslerinden biri olarak planlanan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Sinpaş Finans Şehir, konut, home ofis ve ticari alanlardan meydana geliyor. 2 bin 650 konutun yer aldığı projede, 1 oda 1...