16 / 05 / 2024

konutta reklamın incelikleri

konutta reklamın incelikleri

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Modakent A.Ş. Proje Yöneticisi Hilmi Işıkören, konutta reklamın pr ayağından bahsetti...

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

İnşaat maliyetleri katlandı, konut fiyatları yükselir mi? TCMB eski başekonomisti 'Tekrar değerlendirin' dedi! 

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği yatırımcılar ve ev alacaklar tarafından merak ediliyor. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Faizsiz konutta dönüm noktası: Yastık altı birikimler de ülke ekonomisine kazandırılacak!

Tasarruf finansman sektöründeki sözleşme tavan tutarının değişmesi hem sektörü hem de konut ve araba alıcılarını olumlu etkileyecek. Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İsrailli inşaat şirketinin Gazze'deki konut reklamı akıllarda soru işareti bıraktı! 

İsrailli bir inşaat şirketi, Gazze'de konut reklamını yayımlaması akıllara soru işareti bıraktı. 

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

'Büyükşehirlerdeki yüksek konut fiyatları memurların bütçelerini olumsuz etkiliyor'!

Konutta arzın talebi karşılayamaması konut fiyatlarını arttırdı. Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, özellikle büyükşehirlerde görev yapan memurlar için konut, yemek, ulaşım gibi konularda düzenlemelerin yapılması çağrısında bulundu.

Ugr Yedek Parça Reklam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ugr Yedek Parça Reklam İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaş tarafından kuruldu.

Konut ihtiyacı satışa dönmüyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, konutta ihtiyacın yüksek olmasına rağmen satışların artmaması ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Soner Keleş'in "Konut İhtiyacı Satışa Dönmüyor!" başıklı o yazısı... 

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Ateş ve Zeren Uysalar ortaklığında kuruldu.

Türkler, konutta rotalarını Londra'ya çevirdi! Türklerin alımları yüzde 30-50 oranında arttı!

Türkiye’de yükselen konut fiyatlarının yanı sıra geri dönüş süreleri de uzayınca yatırımcıların rotası Londra’ya kaydı. Ağırlıkla Londra’dan yatırım amaçlı konut alan Türkler, Hong Kong ve Çinlilerin ardından en fazla alım yapanlar arasında 3’üncü sıraya yerleşti. 

Smy Reklam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Reklam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhterem Demir tarafından kuruldu.

Seyran Reklam İnşaat Temizlik Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyran Reklam İnşaat Temizlik Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Mustafa Baş tarafından kuruldu.

CES 2023'e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu

 Teknoloji devi TCL CES duarına katılarak yeni ürünlerini tanıttı. Fuarın en ilgi gören markası olan TCL 2023'de yeni ürünlerinin reklamını yaparak girdi.

konutta reklamın incelikleri Haberi

konutta reklamın incelikleri
Modakent A.Ş. Proje Yöneticisi Hilmi Işıkören'in konuşması:


Konutta reklam önemli pr daha önemli. Ya da pr daha önemsiz ya da tam tersi. Bunların doğru olduğunu düşünmüyorum. Hepsi çok önemli. Fakat hepsinin yönetimi çok önemli. Kötü reklam ajansı yoktur, kötü brief vardır.  Briefiniz kötüyse çıkan sonuçta kötü olur. Reklam yapılacaksa mutlaka nasıl bir reklam olması gerektiği çok iyi anlatılmalı karşı tarafa ne istendiği ekibe çok iyi anlatılmalı. Pr tarafında da mutlaka konuşturacak pr'da sizi haber edecek şeyleriniz olmalı. Bunları düşünmelisiniz tasarlamasınız. Bunları yaratmalısınız bu fikirleri oluşturmalısınız. Sıradan şeyleri pr ajansının da haber yapamaması da pr ajansının suçu değil. Enterasan özellikleriniz olmalı ki bunlar konuşulsun. Ancak pr ajanslarının çok üzerine gidiliyor. Niye haber çıkmıyoruz diye.. Yoksa bir şey tabii onların da yapabileceği...