05 / 05 / 2024

konya bacıyanı meram girişimcilik kooperatifi

konya bacıyanı meram girişimcilik kooperatifi

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, kadınların ekonomik alanda daha aktif olmaları düşüncesinin yanı sıra kültürel ve sosyal hayata da katkı sağlamalarına öncülük edebilmek amacıyla "Bacıyan-ı Meram" adlı kadın girişimcilik kooperatifi kurdu.

Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatı!

Ayos Group imzasıyla Konya'nın Meram ilçesinde yükseliyor. Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ayos Meram Konakları ne kadar? İşte Ayos Meram Konakları fiyatları.

Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için de ön talep topluyor. Peki Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi...

Milli Emlak o ildeki 304 adet Hazine arazi ile 2 iş yerini satıyor! 24 taksit ve yüzde 20 indirimle!

Konya Milli Emlak Dairesi, Konya ili, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde yer alan 306 adet Hazine arazisini satıyor. İşte ayrıntılar...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Bu İki ilçede 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 ay taksitle satışa çıkıyor.

TOKİ Konya Meram kura çekilişi ne zaman? İşte merak edilen o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Konya Meram projesinde yer alan 179 adet konutun kura tarihi merak ediliyor. İşte TOKİ Konya Meram kura çekilişi ne zaman? sorusunun yanıtı...

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

Konya'daki depremde 66 yapı hasar gördü!

Dün akşam saatlerinde Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen deprem sonrasında 66 yapının zarar gördüğü tespit edildi.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan Konya depremi için uyarı!

Dün Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen deprem kentte paniğe neden oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, deprem hakkında değerlendirmede bulundu.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Konya Meram'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde kaçak bir şekilde inşa edilen kaçak yapılar, Meram Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

Konya Milli Emlak'tan 48.6 milyon TL'ye satılık 291 arsa!

Konya Milli Emlak Dairesi, Konya ili, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde yer alan 291 arsayı 48 milyon 613 bin 300 TL'ye satıyor...

Konya'da 18.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 18 milyon 809 bin 440 TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden satılık 42 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Konya ili, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde yer alan 42 gayrimenkulü satıyor...

konya bacıyanı meram girişimcilik kooperatifi Haberi

konya bacıyanı meram girişimcilik kooperatifi

Başkan Toru, Ahilik teşkilatından esinlenerek kurdukları kooperatife kayıtların 2-13 Mart tarihleri arasında yapılacağını açıkladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, kadınlara yönelik olarak kurdukları kooperatif hakkında bilgi vererek, "30 Mart seçimleri öncesinde yaptığımız ziyaretlerde alt ve orta gelir grubundaki hanımlanmız, aile ekonomisine katkıda bulunabilmek amacıyla bizden proje desteği istemişlerdi. Biz de seçimlerden sonra bu konuda bir çalışma yaptık ve Konya'daki ilk kadın girişimci kooperatifini kurmuş olduk. 


Kooperatifimizin amacı; kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sağlamalan, girişimcilik kabiliyetinin artırılması ve ekonomide bir aktör olarak yer almalarının sağlanması için kooperatif çatısı altında öğütlenmeleri yönünde çalışmalarda bulunmaktır. 


Anadolu...