01 / 05 / 2024

Konya Bedesten işyeri restorasyonu

Konya Bedesten işyeri restorasyonu

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin dünyaya örnek olan Tarihi Bedesten’deki 2 bin 687 işyeri restorasyonu, Dünyada kültürel mirasın korunmasını ve değerlendirilmesi teşvik etmeye yönelik çalışmalar yapan YOCOCU tarafından ödül aldı.

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

İzmir ve Konya'da yer alan 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerleri Çamlık Mahallesi'nde yer alıyor.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Bu ilde 8 taksitle KDV'den muaf iş yeri satılacak!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Büyükkovanağzı Mahallesi'nde yer alan iş yerini 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 222 metrekare alana sahip.

Belediye bu ilde 8 taksitle iş yeri satıyor!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya'da 8 taksitle iş yeri satacak. İş yerinin satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Meram'da 2 iş yeri ile 1 arsa satılıyor! 6 ve 8 ay taksit fırsatı! 

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesinde yer alan 2 adet iş yeri ile 1 adet arsayı, hem KDV'den muaf hem taksit fırsatıyla satıyor. Peki Konya Meram'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

TOKİ'den Konya Meram'a tam 280 yeni iş yeri geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek.

TOKİ'den Konyalılara 280 yeni iş yeri müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konya Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek. Konyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihalesi düzenliyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021'de gerçekleşleştirilecek.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden iş yeri kapanan esnafa kira yardımı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, pandemi döneminde iş yeri kapanan esnaflardan 2 ay boyunca kira alınmadığını dile getirdi. 

Konya Bedesten Projesi uluslararası ödül aldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin dünyaya örnek olan Tarihi Bedesten’deki 2 bin 687 işyeri restorasyonu, Dünyada kültürel mirasın korunmasını ve değerlendirilmesi teşvik etmeye yönelik çalışmalar yapan YOCOCU tarafından ödül aldı.

TOKİ 22 konut ve 55 işyeri ihalesi ne zaman?

TOKİ Ankara, İstanbul ve Konya başta olmak üzere toplam 18 ilde 22 konut ve 55 işyerini açık artırma ile satıyor. Projede 180 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ 22 konut ve 55 işyeri ihalesi ne zaman?

Konya Bedesten işyeri restorasyonu Haberi

Konya Bedesten işyeri restorasyonu

Dünyada kültürel mirasın korunmasını ve değerlendirilmesi teşvik etmeye yönelik çalışmalar yapan YOCOCU, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Bedesten Projesi’ne büyük ödül takdim etti.


Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Tarihi Bedesten’de gerçekleştirdiği 2 bin 687 işyeri restorasyonu, tarihi eserlere sahip çıkılması konusunda tüm dünyadan ödüller almaya devam ediyor.


Dünyada kültürel mirasın korunmasını ve değerlendirilmesi teşvik etmeye yönelik çalışmalar yapan YOCOCU (Youth in Conservation of Cultural Heritage) tarafından Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Bedesten Projesi’ne büyük ödül verildi.


İtalya’nın Verona Üniversitesi kampüs alanındaki tarihi kale binasında düzenlenen programda Konya Büyükşehir Belediyesi’nin kültürel mirası koruma konusunda gerçekleştirdiği çalışmalar ile Bedesten projesi hakkında sunumlar yapıldı.


Törende Dünya Kültürel Mirasi Koruma Kurulu Üyesi ve YOCOCU Başkanı Dr. Andrea Macchi, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne verilen büyük ödülü, meclis üyesi Mustafa Uzbaş’a takdim etti. Törende konuşan Büyükşehir...