04 / 05 / 2024

konya çimento Osman Oktay

konya çimento Osman Oktay

Konya Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Osman Oktay Konya Çimento'dan 31 Aralık 2013 tarihi itibari ile emekli oldu...

SPK'dan şok karar: 2 hissede 6 kişiye işlem yasağı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Konya Çimento Sanayii AŞ (KONYA) ve Plastikkart Akıllı Kart İletişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ (PKART) pay piyasalarındaki şüpheli işlemlere karşı harekete geçti. 

Konya'da 8 derslikli okul inşa edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi hayırsever Osman Yaren yardımıyla Bozkır'da 8 derslikli okul inşa etti. Yapımı tamamlanan okul kısa zaman içerisinde eğitim hayatına kazandırılacak.

Adese, Konya ve Isparta'daki şubelerini devrediyor!

Adese'nin Konya Sedişehir şubesinin Göksu Pasta ve Bisküvi İmalat San.ve Tic.Ltd.Şti''ne ve Isparta Şarkiaraağaç şubesinin Osman İşgör'e deviri için sözleşme imzalanmasına karar verildi. 

Çimento sektörü ihracata yöneldi!

Bursa Çimento Genel Müdürü Osman Nemli, iç pazarda yaşanan daralma sonucunda sektörün ihracatta faaliyet göstereceğini açıkladı. Nemli, Bursa Çimento olarak yeni pazarların da etkisiyle ihracat oranlarını yüzde 10’un üzerine çıkacağını ifade etti.

Partaş İnşaat'ın acı günü! Osman Nuri Paralı vefat etti!

Partaş Tekstil İnşaat- Nuh Çimento Sanayi A.Ş 'nin  yönetim kurulu üyelerinden Hacı Osman Nuri Paralı vefat etti.

Konya'nın 650 bin konuta ihtiyacı var!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Başkanı Osman Başaran, Konya'da 650 bin konut ihtiyacı olduğunu açıkladı. Başaran, ''Konut arzı var, talep de var ama kredi faiz oranlarının daha aşağıya çekilmeli'' şeklinde konuştu.

Konya'da yeni hal için yer önerisi!

Konya’ya yapılması planlanan sebze meyve hali için yer arayışı başladı. KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, projenin Meram'a yapılması gerektiğini söyledi.

Türk çimento sektörü mega projelerin etkisiyle hareketlendi!

Nuh Grubu'nun ortağı Rahmi Çuhacı, Türk çimento sektörünün 3. Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü ve Osman Gazi Köprüsü gibi büyük kamu projeleri ile konut inşaatlarının etkisiyle hareketli bir dönem yaşadığını kaydetti.

Konya Çimento finansal raporları!

Konya Çimento Sanayii A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 9 aylık finansal tablolar...

Konya Çimento 9 aylık faaliyet raporu!

Konya Çimento Sanayii A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 9 aylık faaliyet raporu...

Konya Çimento 6 aylık ara dönem faaliyet bilgileri!

Konya Çimento Sanayii Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem özet konsolide faaliyet tablolar hakkında sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Konya Çimento 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Konya Çimento Sanayii Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem özet konsolide finansal tablolar hakkında sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Konya Çimento'nun kısmi bölünmesi onaylandı!

Konya Çimento, dün yapılan kısmi bölünme işlemine ilişkin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alınan kararların Konya Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

konya çimento Osman Oktay Haberi

konya çimento Osman Oktay

Konya Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizde Satınalma Müdürü olarak görev yapmakta olan Osman OKTAY 31.12.2013 tarihi itibariyle emekli olarak şirketimizden...