16 / 05 / 2024

konya diş hastanesinin ihale tarihi

konya diş hastanesinin ihale tarihi

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Konya'ya yapılacak Diş Hastanesi hakkında; "14 Kasım'da ihalesi yapılacak olan hastanemizin Konyamıza ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim." diye konuştu..

Vezirköprü Diş Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı mecliste!

Vezirköprü Diş Hastanesinin eski hizmet binasının depreme dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

Konya Şehir Hastanesi 2020'de hizmete açılacak!

Yeni dönemde sağlık alanında önemli hizmetler planladıklarını söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya'da yapımı devam eden şehir hastanesinin gelecek yıl hizmete açılacağını söyledi.

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesinin inşaatına kadın eli değdi!

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesi olan İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü inşaatına kadın eli değdi. Projede mimar olarak görev yapan Seda Girişen Sömek, çalışma azmi ve disipliniyle herkesin dikkatini çekiyor.

Konya Teksas Gazinosu ve opera binası kamulaştırılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram Son Durak Tavusbaba bölgesindeki opera diye bilinen bina ve yanındaki binalar; diğerinin de Teksas Gazinosu olarak bilinen Alaaddin Durağı yanındaki binada kamulaştırma başlatıldı. İki tarihi yapı yıkılmaya hazırlanıyor.

Konya Şehir Hastanesi'nin yüzde 51'i tamam!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında yapımı devam eden Konya Şehir Hastanesinin yüzde 51'den fazlası tamamlandı.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Okan Üniversitesi Tuzla'da diş hastanesi açacak!

Yaklaşık 18 yıldır yüksek öğretim hizmeti veren Okan Üniversitesi, Eylül ayında Tuzla’da bir diş hastanesinin açılışını yapacak. Üniversite Başkanı Okan, hastanenin yatırım tutarının 25 milyon dolar olduğunu söyledi.

Kuşadası'na yeni diş hastanesi geliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Kuşadası'nda yeni diş hastanesi için çalışmalara başladı. Yeni diş hastanesinin temeli atıldı.

Adana Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Adana Yüreğir'de geçen ay inşaatına başlanılan ağız ve diş sağlığı hastanesinin yıl sonunca hizmete başlaması planlanıyor. Hastane 6 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa edildi.

Konya Karatay'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Konya Karatay Belediyesi, Akçeşme Mahallesi'ne yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için inşaata başladı. İnşaatın 7 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Derya Bozovalı: İki şehir hastanesinin finansmanını garantiledik!

TÜRKİYE’de sağlık yatırımları ile büyüme planlayan kadın girişimci Derya Bozovalı, "Türkiye’de iki şehir hastanesinin finansmanını garantiledik. Birini Azerbaycanlı bir yatırımcı yapacak, diğerini bizzat ben kendim yapacağım" dedi.

Konya Selçuklu en fazla konut satılan 8. ilçe!

Konya ilinin Selçuklu ilçesi 2015 yılında en fazla konut satışı yapılan 8. ilçe oldu. Konya'nın diğer merkez ilçeleri Karatay'da 4 bin 434, Meram'da ise 3 bin 439 konut satışı yapıldı.

konya diş hastanesinin ihale tarihi Haberi

konya diş hastanesinin ihale tarihi

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Konya'da yapılacak Diş Hastanesi ihalesinin 14 Kasım'da gerçekleştirileceğini bildirdi. 

Baloğlu, açıklamasında, Sağlık Bakanlığının Konya dahil 29 ili sağlık bölgesi olarak belirlemesinden sonra her bölgeye Diş Hastanesi statüsü tanındığını belirtti. Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin fiziki mekan yetersizliği sebebiyle yeni bina ihtiyacına bağlı olarak bakanlığın bu yeni planlamasının ardından arsa arayışına başlandığını ifade eden Baloğlu, şunları kaydetti: "Hazine ve belediye arsaları üzerinde yapılan incelemeler sonucu Konya'ya yakışır bir diş hastanesi için en uygun yerin Selçuklu Belediyesine ait Real Alışveriş Merkezi'nin kavşağının bir köşesinde bulunan arsa olduğuna Sağlık Bakanlığımızın incelemeleri sonucunca karar verilmiştir. İl Genel Meclisimiz tarafından 3 sene üst üste kararı alınan ve il özel idaremiz tarafından ihaleye çıkılan binanın bütçesi için Selçuklu Belediyesi...