05 / 05 / 2024

Konya İbiş Otel

Konya İbiş Otel

Konya'ya yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Novotel&İbis Otel Genel Müdürü Berati Tuncer ve Kurumsal Müşteri İlişkileri Müdürü Haydar Çekkılıç yapılan yatırım hakkında bilgi verdiler.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Sinpaş Kızılbük projesinde flaş gelişme! Otel bloğunun değeri 2.9 milyar TL oldu! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin otel bloğunun değeri belli oldu. Peki Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin otel bloğuna ne kadar değer biçildi? İşte ayrıntılar...

Martı Myra Otel icradan satışa çıktı!

beş yıldızlı Martı Myra Otel Kemer icradan satışa sunuldu. Otel için 278 milyon 578 bin TL değer biçilmiş...

Grant Hisar Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grant Hisar Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Biçeroğlu tarafından kuruldu.

Osmaniye'deki eski turistik otel 22.5 milyon TL'ye satıldı!

Osmaniye Belediyesi, eski turistik otel olarak inşa edilmiş binayı kamuoyuna açık bir biçimde, ihale usulü satışa çıkarttı. Oteli 22 milyon 550 bin Türk Lirası bedel ile Türkiye çapından faaliyet gösteren kurumsal firma olan EVKUR Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi almaya hak kazandı.

Beyşehir'de 5.9 milyon TL'ye satılık otel ve arsası!

Konya ili, Beyşehir ilçesi, Ağılönü Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası niteliğindeki taşınmaz 5 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Antalya EXPO alanına otel mi yapılacak?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya EXPO alanının turizme katkı sağlayacak biçimde değerlendirilebileceğini belirtti. Çelik, 'atıl' alana otel yapılabileceğini söyledi.

Konya Elitt Otel hizmete açıldı!

Konya'nın Selçuklu Mahallesi 24 Ağustos Bulvarı üzerinde inşa edilen Elitt Otel hizmete açıldı. 33 odalı otel, 68 yatak kapasitesine sahip.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

TOKİ Konya Hadim'de 171 adet konut inşa ediyor!

Konya Hadim İlçesinde büyük projelerin yapımı sürüyor. Bölgede ev sahibi olmak isteyen vatandaşların bütçelerine uygun ev hayalleri de gerçekleşiyor. İhalesi gerçekleşen 80 odalı otel inşaatının ise bu yıl bitirilmesi planlanıyor.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

Konya İbiş Otel Haberi

Konya İbiş Otel

Konya'ya yapılan ve ağustosta hizmet vermeye başlayacak olan Novotel & İbiş Otel, şehirde otel açığını bir nebzede olsa kapatmayı planlıyor. Otelin Genel Müdürü Berati Tuncer ve Kurumsal Müşteri İlişkileri Müdürü Haydar Çekkılıç gazetemizi ziyaret ederek otel çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Dünya'da önemli bir konumda olan bu otellerin Konya'ya kazandırılmasının önemine dikkat çeken Genel Müdür Berati Tuncer, "Konya gün geçtikçe büyüyen ve markalaşan bir şehir. Gelen marka isimlerde şehrin markalaşmasında önemli katkılar sağlıyor. Konya büyümeye devam ederken bununla beraber iyi bir gelişme sağlıyor. Buna hep birlikte şahit oluyoruz. Bu şehir her şeyin en kalitelisini hak ediyor" diye konuştu. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Memleket Yayın Grubu Başkanı Adem Alemdar, "Daha önce sizin otellerinizde farklı şehirlerde konaklamıştım. Bu otellerin Konya'ya gelmesi tabiî...