22 / 05 / 2024

konya kavşak yapımı

konya kavşak yapımı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yapımı devam eden Borsa Köprülü Kavşağı’nın bölgedeki trafikte büyük bir rahatlama sağlayacağını söyledi...

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Akşehir'de kavşak ve köprü yapımı ihalesi mecliste!

Akşehir Yunak Devlet Yolunda kavşak ve köprü yapımı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sema Başak tarafından kuruldu.

Darıca'daki kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Darıca Belediyesi, bölgede tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğine yol açan kaçak, metruk ve riskli yapılarla mücadeleye devam ediyor. Sırasöğütler Mahallesi'nde bulunan kaçak yapımının yıkımı tamamlandı.

Silivri'de kaçak yapı mücadelesi!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, vatandaşları imar barışı hakkında bilgilendirdi. Kaçak yapılaşmayla mücadele ettiklerini söyleyen Işıklar, ''Betonu yiyen yok, topraktan geçinen çok'' açıklamasında bulundu.

Denizli-Afyon karayolundaki kavşak ihtiyacı TBMM'de!

Denizli-Afyon karayolu 45. kilometre üzerinde kavşak yapılması ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana Şehir Hastanesi 15 Eylül'de açılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 15 Eylül’de hastane kabulüne başlayacak bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne ulaşım sağlayan Mithat Özsan Bulvarı’nda rehabilitasyon ve yeni dönel kavşak yapımını sürdürüyor.

Şanlıurfa Halfeti'de kaçak yapıya geçit yok!

Kaçak yapı mücadelesine hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halfeti'deki kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Kocaeli'ye üç katlı kavşak geliyor!

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Konya Meram'da yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Meram'da yapım karşılığı kiralama ihalesi yapacak. İhale 7 Haziran'da gerçekleşecek..

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

konya kavşak yapımı Haberi

konya kavşak yapımı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Adana Çevre Yolu üzeri Ticaret Borsası önünde yapımı devam eden köprülü kavşak inşaatında incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur, KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu ve daire başkanları ile birlikte çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Akyürek, Borsa Kavşağı’nın bölgedeki trafikte büyük bir rahatlama sağlayacağını dile getirdi.


Köprülü kavşağın yapıldığı bölgede bir saatte her yöne geçen taşıt sayısının yaklaşık 20 bin olduğunu vurgulayan Başkan Akyürek, “Buraya yapılan yatırım kısa sürede kendini finanse edecektir. Yaklaşık 15 milyon TL’ye mal olacak kavşak, kullanan insanlarımız burada beklemeyeceği için kendini finanse edecek, adeta Konya insanına katkı olarak geri dönmüş olacak” dedi.


Konya’nın en önemli köprülü kavşaklarından birinin inşa edilmekte olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, “Kazı...