02 / 05 / 2024

konya meram işyeri yangını

konya meram işyeri yangını

Konya'da inşaat malzemesi satılan iş yerinde çıkan yangın, güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü.İş yerinde büyük çapta hasara yol açan yangının çıkış sebebinin belirlenmesine yönelik çalışma sürüyor.

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

İzmir ve Konya'da yer alan 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerleri Çamlık Mahallesi'nde yer alıyor.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Bu ilde 8 taksitle KDV'den muaf iş yeri satılacak!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Büyükkovanağzı Mahallesi'nde yer alan iş yerini 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 222 metrekare alana sahip.

Belediye bu ilde 8 taksitle iş yeri satıyor!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya'da 8 taksitle iş yeri satacak. İş yerinin satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Meram'da 2 iş yeri ile 1 arsa satılıyor! 6 ve 8 ay taksit fırsatı! 

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesinde yer alan 2 adet iş yeri ile 1 adet arsayı, hem KDV'den muaf hem taksit fırsatıyla satıyor. Peki Konya Meram'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Meram Belediyesi'nden 8 taksitle satılık iş yeri!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan iş yerini 8 taksitle satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Konya Meram'a tam 280 yeni iş yeri geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek.

Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için de ön talep topluyor. Peki Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi...

TOKİ'den Konyalılara 280 yeni iş yeri müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konya Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek. Konyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Konya Meram başvuruları yarın sona eriyor! 120 ay vadeyle 2+1 ve 3+1 fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Konya Meram kura çekilişi ne zaman? İşte merak edilen o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Konya Meram projesinde yer alan 179 adet konutun kura tarihi merak ediliyor. İşte TOKİ Konya Meram kura çekilişi ne zaman? sorusunun yanıtı...

Konya Meram Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi tanıtıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi için çalışmalar başladı. 

konya meram işyeri yangını Haberi

konya meram işyeri yangını

 İnşaat malzemesi satılan iş yerinde çıkan yangın, itfaiyenin yaklaşık 2 saat süren çalışması ile söndürülebildi

KONYA (AA) - 


Merkez Meram ilçesi Topraksarnıç Mahallesi Eski Meram Sanayisi'nde Ahmet Teker'e ait inşaat malzemesi satışı yapılan iş yerinde, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.


Kısa sürede büyüyen alevler, iş yerini ve bahçede bulunan malzemeleri sardı. Geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi.


Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonrasında kontrol altına alınan yangın, yakındaki diğer iş yerlerine sıçramadan söndürüldü.


İş yerinde büyük çapta hasara yol açan yangının çıkış sebebinin belirlenmesine yönelik çalışma...