02 / 05 / 2024

Konya Sağlık Sen Üniversite Şubesi hizmete girdi

Konya Sağlık Sen Üniversite Şubesi hizmete girdi

Sağlık-Sen Başkanı Memiş: "Temel derdimiz, çalışanlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek, bu tespitleri gerekli yerlere ulaştırmak ve buralardan çıkan sonuçları da genel merkeze ulaştırarak çalışanlarımızın sorunlarını çözmek ve milletimizin yanında

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

Sağlık Bakanlığı'na gıda güvenliği için denetim çağrısı yapıldı!

Kısa süre önce Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'numune' kararı tartışmalara sebep olmuştu. Bu kararla birlikte gıda güvenliğinin risk olduğu konuşuldu ve Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol denetimlere önem verilmesine dikkat çekti. Doğruyol’a göre Tarım Bakanlığı denetimleri eksik…

Sağlık-Sen'den son dakika açıklaması: Kamuda kapsamlı maaş reformu yapılmalı! 

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, kamuda kapsamlı bir maaş reformu uygulanması gerektiğinin altını çizdi. İşte söz konusu o açıklama...

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

Ensar Vakfı 5 yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ensar Vakfı, İstanbul, Konya ve Rize'de yer alan 5 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Sağlık çalışanlarına özel TOKİ projesi talebi!

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şubesinin Aralık ayı divan toplantısı Çeşme’de gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş “Taleplerimiz belli, bu doğrultuda ciddi adımlar attık, görüşmelerimiz iyi gidiyor, yakın zamanda sağlık çalışanlarına müjdeli haberi vereceğiz’’ dedi..

Sağlık-Sen Şırnak Şubesi'nden doktora konut tahsisi!

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal, Beytüşşebap’ta göreve başlayan doktora konut tahsis etmesinden dolayı Kaymakam İsmail Pendik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri mağdurlarından eylem!

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri'nden ev alanlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Mağdurlar eylem yaparak evlerinin tamamlanmasını istedi.

Konya'da son 10 yılda 77 sağlık yatırımı yapıldı!

Konya sağlık yatırımlarına hız verdi. Bölgede son 10 yıllık süreçte sağlık yatırımlarına 204 milyon 530 bin 471 lira harcandı. 77 sağlık yatırımı kazandırıldı.

Konya Emlakçılar Odası'ndan sağlık anlaşması!

Konya Emlakçılar Odası ve Özel Konya Hospıtal Hastanesi sağlık hizmetleri sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında oda üyelerine ve ailelerine 1 yıllık indirimli sağlık hizmeti verilecek.

Konya Entegre Sağlık Kampüsü için imzalar atıldı!

Toplam yatırım değeri 350 milyon avro olan Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün finansmanında kullanılacak 265 milyon avroluk 18 yıl vadeli yatırım kredisi sözleşmesi düzenlenen tören ile imzalandı.

Konya Sağlık Sen Üniversite Şubesi hizmete girdi Haberi

Konya Sağlık Sen Üniversite Şubesi hizmete girdi

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Bizim temel derdimiz, çalışanlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek, bu tespitleri gerekli yerlere bildirmek, buralardan çıkan sonuçları da genel merkeze ulaştırarak, çalışanlarımızın sorunlarını çözmek ve milletimizin yanında varlığımızı göstermektir." dedi.


Memiş, Sağlık-Sen Üniversite Şubesinin açılışında, Memur-Sen'in Türkiye'de sendikacılığın nasıl yapılacağı noktasında öncü olduğunu söyledi.


Bürolar açarken amaçlarının, birilerine makam oluşturmak olmadığını dile getiren Memiş, "Temel derdimiz, çalışanlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek, bu tespitleri gerekli yerlere bildirmek, buralardan çıkan sonuçları da genel merkeze ulaştırarak, çalışanlarımızın sorunlarını çözmek ve milletimizin yanında varlığımızı göstermektir." diye konuştu.


Memiş, üniversite hastanelerinde çalışanların, iş yüklerinin fazla, özlük haklarının da kısıtlı olduklarını belirtti.


Üniversite şubeleriyle, sağlık çalışanlarının sorunlarını Genel Merkeze ulaştırabileceklerini dile getiren Memiş, el birliğiyle üniversite ve tüm sağlık çalışanlarının sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını aktardı.


Yapılan duaların...