02 / 05 / 2024

konya taksitle arsa satışı 2022

konya taksitle arsa satışı 2022

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fetih Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış bedelleri 15 milyon TL ile 18 milyon TL arasında değişiyor.

Konya Büyükşehir'den büyük fırsat! 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Konya'da 36 ay taksitle imarlı arsa! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Konya Büyükşehir 24 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 24 ay taksit yapılıyor...

İki ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 16 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya ve Eskişehir'de yer alan imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

TOKİ'den tam 48 şehirde 1.294 TL'den başlayan taksitlerle arsa fırsatı!

Yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin beklediği müjde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklamada 48 ilde taksitle arsa satışı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Kocaeli ve Konya'da arsa fırsatı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ihale ilanlarına göre Kocaeli ve Konya'da yer alan iki arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Konya Çumra'da 2 taksitle 167 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Belediye duyurdu!

Konya Çumra Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesinde yer alan 167 adet gayrimenkulü 2 eşit taksitle satıyor. İşte ihale tarihi... 

Konya'da KDV'den ve emlak vergisinden muaf 82 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu ve Meram ilçelerinde yer alan 82 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Konya'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak 8 taksitle arsa ve arazi satıyor! 23 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Burdur Milli Emlak Müdürlüğü, Burdur ili, Merkez ilçesinde yer alan 28 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. İşte ihale tarihi ve tüm detaylar...

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Meram Belediyesi'nden 8 taksitle KDV'den muaf arsa!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 8 taksitle satışa çıkarılan arsa KDV'den de muaf.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Yalova'da 24 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Megakentin yanı başında son dakika fırsatı!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Körfez Belediyesi, Kocaeli'de 4 taksitle üç arsa satacak!

Kocaeli İli Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Konya'da 20 bin 501 metrekarelik arsa 24 taksitle satılıyor! KDV'den muaf imarlı arsalar!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Aşağıpınarbaşı Mahallesinde yer alan 20 bin 501 metrekarelik arsayı 24 taksitle satılıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsanın fiyatı ne kadar? 

konya taksitle arsa satışı 2022 Haberi

konya taksitle arsa satışı 2022

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fetih Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Karatay Belediyesi tarafından satışa çıkarılan arsaların en düşük satış bedeli 15 milyon olarak belirlenirken, en yüksek satış bedeli ise 18 milyon TL olarak belirlendi.

Geçici teminat bedellerinin 450 bin TL ile 540 bin TL arasında değiştiği arsaların alanları 6 bin 572 metrekareden başlıyor ve 7 bin 973  metrekareye kadar yükseliyor. 

Merakla beklenen ihale 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 15:00'da Belediye Encümenince, Encümen toplantı salonunda yapılacak.

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan detaylara göre, ) Satılacak gayrimenkullerin bedeli sözleşme tarihinde yüzde 20 peşin geri kalanı peşinat tahsil edildikten 1 ay sonra başlamak üzere 23 ay eşit aralıklı taksit halinde ödenecek.

GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR
Konya İli Karatay Belediye...