18 / 05 / 2024

Konya Yapı nerede

Konya Yapı nerede

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen "Konya Yapı, Kent, Asansör ve Isıtma-Soğutma Fuarları" açıldı. KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki açılışa, Konya Valisi Muammer Erol, katıldı.

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Yapı İzin İstatistiklerinden “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Aralık 2019” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 3’üncü oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Yapı İzin İstatistiklerinden “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Eylül 2019” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Haziran 2019” verilerine göre, Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü oldu.

İmar affından sonra mimar ve mühendisler de af istiyor!

Konya Yapı Denetimi Derneği Başkanı Mimar Selman Baş, projelerde sonradan yapılan değişiklikler sebebiyle yapı denetimi şirketlerindeki binlerce mimar ve mühendisin, 'Yapı Denetim Kanunu'na' aykırılık nedeniyle 6 aydan 3 yıla kadar yargılandığını hatırlattı.

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Konya yapı ruhsatı verilen bina sıralamasında 7’nci oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Yapı İzin İstatistiklerinden “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Haziran 2017” konusunda bir basın bülteni hazırladı.

Şehir Konakları Sur Yapı nerede?

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor..

Konya Hadim TOKİ Evleri kurası nerede yapılacak?

TOKİ Konya Hadim projesinde toplam 171 adet daire bulunuyor. Peki Konya Hadim TOKİ Evleri kurası nerede yapılacak?

Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

3+1 ve 4+1'lerin kura çekilişinin yapılmayacağı projede 2+1'ler için kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

Konya Ilgın kura çekilişi nerede?

Sadece 2+1 daireler için kura çekilişinin yapılacağı projede 3+1 ve 4+1 konutların kura çekilişi iptal edildi. Peki Konya Ilgın kura çekilişi nerede?

Yooistanbul Say Yapı nerede?

Daire alanlarının 116 metrekareden başladığı Yooistanbul projesinde teslimler 2016 yılı Aralık ayında yapılması planıyor. Proje Say Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki Yooistanbul Say Yapı nerede?

Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan proje Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek. Projede fiyat listesi henüz belirlenmedi. Peki Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Konya Yapı nerede Haberi

Konya Yapı nerede

KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki açılışa, Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, KSO Başkanı Memiş Kütükcü ve çok sayıda davetli katıldı.


Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası dolayısıyla protokol konuşmalarının yapılmadığı açılış, kurdele kesilerek gerçekleştirildi. Vali Erol ve protokol üyeleri standları gezerek, firma yetkilileri ile bir süre sohbet etti.


Fuarlar Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Biriliği, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, KOSGEB, Mimarlar Odası, İnşaat-Makine Mühendisleri Odaları Konya Şubeleri ve Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nin işbirliğiyle hazırlandı.


Konya Yapı, Kent, Asansör ve Isıtma-Soğutma Fuarları 18 Mayıs Pazar gününe kadar gezilebilecek.


Anadolu'da...