02 / 05 / 2024

Konyaaltı tapu teslim töreni

Konyaaltı tapu teslim töreni

CHP Büyükşehr Belediye Başkanı adayı ve Konyaaltı Beledye Başkanı Muhittin Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'ndeki hisseli olan arsaların tapularını hak sahiplerine dağıttı.

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Gayrimenkul tapu devri için hangi belgeler gerekiyor? Tapudan eli boş dönmek istemeyen herkesi ilgilendiriyor...

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde bazı evrakların tapu müdürlüklerine teslim edilmesi gerekiyor. Peki, Gayrimenkul tapu devri için hangi belgeler gerekiyor? İşte detaylar...

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Evinpark Kemer'de hemen tapu, hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Sefa İnşaat tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Evinpark Kemer'de hemen tapu hemen teslim fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Dora Vadi satışta! 24 aya varan vade ve hemen tapu fırsatı!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Dora Vadi'de 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca hemen tapu teslim fırsatı da sunuluyor.

ArsaVev Beypazarı'nda 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! Tapular hemen teslim!

ArsaVev Beypazarı'nda arsa satışları başladı. Karaşar'da hayata geçirilen ArsaVev Beypazarı'nda hemen teslim tapu fırsatı sunuluyor. Peki ArsaVev Beypazarı'nda arsa büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde hemen tapu fırsatı! Bir ay sonra teslim!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Nef'in imazasıyla hayata geçirilen Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı! 1 milyon 599 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı ve 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Peki İasos Marin Evleri nerede? İasos Marin Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den aylık 1.165 liraya sıfır daire fırsatı! Evlerin ateş pahası olduğu bugünlerde 233 bin liraya tapu

TOKİ, alt ve orta gelir grubuna yönelik yaptığı sosyal konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Siirt'in Kurtalan ilçesinde başlayan TOKİ konut projesinden sonra bir projenin daha temeli atıldı. Daireler 233 bin liraya tapu teslim olacak. Aylık ödeme ise 1.165 lira!

Konyaaltı tapu teslim töreni Haberi

Konyaaltı tapu teslim töreni

CHP Büyükşehr Belediye Başkanı adayı ve Konyaaltı Beledye Başkanı Muhittin Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'nde, Akdeniz Üniversitesi ile hisseli olan arsaların tapularını hak sahiplerine dağıttı.

CNN Türk'te yer alan habere göre; Konyaaltı Beledye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Belediyesi'nin, 1976 yılında Akdeniz Üniversitesi'nin kampüs sınırlarını belirlediğini, Pınarbaşı Mahallesi'nde bazı vatandaşların arsalarının hisseli duruma düştüğünü kaydetti. Vatandaşların bu durum nedeniyle mağdur olduğunu kaydeden Başkan Böcek, yapılan kamulaştırmanın da usulüne uygun yapılmamasının mağduriyetler artırdığını söyledi. Muhittin Böcek, sorunu çözdüklerini kaydetti.

30 YILLIK TAPU SORUNUNU ÇÖZDÜK

Konyaaltı Beledyesi Fesilkan Salonu'nda gerçekleşen tapu dağıtım töreninde önemli açıklamalarda bulunan Muhittin Böcek, 34 hektar alanı içeren ve 60 hak sahibin ilgilendiren buhususu çözüme kavuşturduklarını söyledi. "Bölgenin 30 yıllık imar sorunu çözdük"diye konuşan Muhittin Böcek, "Belediyemiz tarafından imar uygulamasının tescilinden sonra Akdenz...