04 / 10 / 2024

konyada yatırım yapmak

konyada yatırım yapmak

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, gayrimenkul yatırımcılarının bu dönemde Konya’da yatırım yaptıkları takdirde kazanacaklarını vurguladı.

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Uzmanı Çanakkale Lapseki’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Yatırımların toprağa kaydığı şu günlerde İş insanı, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arazi yatırımı yapmak isteyenler için Çanakkale Lapseki ilçesindeki fırsat bölgeleri açıkladı.

Arsa yatırımı yapmak isteyenler için uzmanından çok önemli iki öneri geldi!

Arsa yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi nelere dikkat etmesi gerektiğini merak ederken, Girişimci, Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok da resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı için önerilerini paylaştı. İşte o paylaşım…

Uzmanı, arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı.

İslam Memiş'ten Kıbrıs çıkarması! Konut yatırımı yapmak mantıklı mı? 

Ülke genelinde konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasıyla yatırımcılar rotayı Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs, yatırımcıların gözde lokasyonu haline gelirken İslam Memiş'ten Kıbrıs değerlendirmesi geldi. Kıbrıs'a yatırım yapmak mantıklı mı?

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Uzmanı o bölgeye dikkat çekti

Toprak yatırımı yapmak isteyenler en uygun bölgenin neresi olduğunu araştırıyor. Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, toprak yatırımı yapmak isteyenler için Uşak bölgesini değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Uzmanı arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için fırsat şehri açıkladı!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için fırsat şehri açıkladı. İşte Aksel Melkonyan'ın o paylaşımı...

GYO'lara yatırım yapmak mantıklı mı? 

Geçtiğimiz yıl 54 yeni şirket halka arz olurken, bu şirketlerin 9’u yani yüzde 15'i GYO'lardan meydana geldi. Peki GYO'lara yatırım yapmak mantıklı mı? 

Krediyle konut almak mı daha mantıklı, fonlara yatırım yapmak mı? İşte o hesap! 

Gayrimenkul sektörü için getirilmesi planlanan yeni vergiler, konut yatırımının şu an mantıklı olup olmadığını gündeme getirdi. Peki krediyle konut almak mı daha mantıklı, fonlara yatırım yapmak mı? 

Arsa ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Kocaeli'de geleceği olan ve az para ile yatırım yapılabilecek yerler!

Yeni bir arsa ya da konut yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, Kocaeli'de geleceği olan ve daha az para ile yatırım yapılabilecek yerleri paylaştı.

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Arsa, arazi ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceğini merak ederken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden konut için odaklanılması gereken bölgeleri açıkladı.

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Bu yıl temettü hisselerine yatırım yapmak kazandırır mı? Temettü hisselerinden nasıl para kazanılır?

Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar, temettü hisselerinden nasıl para kazanılacağını merakla araştırılıyor. Peki temettü hisselerinden nasıl para kazanılır? Bu yıl temettü yatırımı yapmak mantıklı mı? Borsada Tek Başına isimli bir kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı

konyada yatırım yapmak Haberi

konyada yatırım yapmak


Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, gayrimenkul yatırımcılarının bu dönemde Konya’da yatırım yaptıkları takdirde kazanacaklarını vurguladı.

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre Konya’da 2016 yılı ekim ayında 3 bin 433 konut satıldı diyen Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, “2016 Ekim ayında Konya’da satılan konutların bin 705 adedi ilk defa satılırken, bin 728 konut ise ikinci el konut satışı ile el değiştirdi. Konya’daki toplam konut satışlarındaki ilk satışların payı yüzde 49,7 iken; ikinci el satışlarının payı ise yüzde 50,3 olarak gerçekleşti. Türkiye genelinde ise konut satışları içinde ilk satışın payı yüzde 47,3, ikinci el satışlarının payı ise yüzde 52,7 oldu” dedi. Euro ve altın’ın inişli çıkışlı bir seyretmesinden dolayı gayrimenkul yatırımcıları konut alımına yönelttiğinin altını çizen...