30 / 07 / 2024

Kooperatif eliyle konut sahibi olmak zorlaştırıldı

Kooperatif eliyle konut sahibi olmak zorlaştırıldı

Ege-Koop Danışma Kurulu üyeleri, ekonomi ve konut sektöründe yaşanan gelişmeler ile yaklaşan 7 Haziran seçimleriyle ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptı.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ’den ‘uyarlanabilir konut’ müjdesi! Detaylar belli oldu

​​​​​​​Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, engellilerin toplumsal hayatta refaha erişmesi amacıyla yeni adımlar atmaya devam ediyor. Hükümet engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak için TOKİ eliyle ‘uyarlanabilir’ konut yapacak. Konutların içi de engelli bireylere uygun biçimde dizayn edilecek.

TOKİ'den 'uyarlanabilir' konut müjdesi! Engelli vatandaşlar için adım atıldı! Uygun ödeme şeçenekleri sunulacak! 

Hükümet engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak amacıyla TOKİ eliyle ‘uyarlanabilir’ konut inşa edecek. İşte TOKİ 'uyarlanabilir' konut ile ilgili detaylar...

Malatya'daki kalıcı konutlar için ilk kazma vuruldu! TOKİ ilk etapta 1.073 konut inşa edecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya Battalgazi'de, TOKİ eliyle ilk etapta 1.073, devamında inşa edilecek 750 konut için ilk kazmanın vurulduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum açıkladı: TOKİ 855 konut için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada TOKİ eliyle Nurdağı ve İslahiye’de ilk etapta inşa edilecek 855 konut için ilk kazmayı vurduklarını söyledi.

TOKİ'nin 2030 hedefi 2 milyon sosyal konut!

Yaptığı açıklamada bugüne kadar TOKİ eliyle 1 milyon 170 bin konut ürettiklerini dile getiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 250 bin konut açıkladıklarını ve yapımına hızlıca başladıklarını dile getirerek, 2030’da 2 milyon sosyal konut rakamına ulaşacaklarını kaydetti.

İzmir'de Halk Konut için 7 kooperatifle imzalar atıldı! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in depremzedeler için Türkiye’de ilk defa İzmir'de hayata geçirdiği Halk Konut projesi çerçevesinde 7 kooperatif ile protokole imza atıldı. İşte Halk Konut ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ 250 bin konut projesine 24 saat olmadan 224 bin başvuru geldi! Konut, arsa fiyatları resmen belli oldu! Şartlar ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ eliyle hayata geçirilecek olan sosyal konut projesine başvuru sayısının 224 bine ulaştığına dikkat çekti. Konut ve arsa fiyatları resmen belli oldu! Şimdi bakın!

İzmir'de Halk Konut 2. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedeler için Türkiye’de ilk defa İzmir'de start verdiği kooperatifçilik modeli yüzleri güldürmeyi sürdürüyor. Halk Konut 2. Etap için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

Erdoğan’dan yeni konut müjdesi

TOKİ eliyle 1 milyon 100 bin konut üretildiğini, 3 milyon konutun da dönüşümünün tamamlandığını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yakında bu konuda yeni müjdelerle milletimizin karşısında olacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karaman'a konut müjdesi!

Karaman'da hayata geçirilen yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çevre ve şehircilikte TOKİ eliyle 4 bin 76 konut ve 302 Tarımköy konutuyla dükkanlar, okullar, ticaret merkezleri, hastaneler, yurtlar, camilerden oluşan 33 sosyal donatı alanını vatandaşlar

Rize'ye 550 yeni konut müjdesi!

Rize'deki sel ve heyelanlarla ilgili bazı bilgiler veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Selden etkilenen ve sel riski altında bulunan kardeşlerimizi taşımak amacıyla TOKİ Başkanlığımız eliyle 550 konut yapımı sürecini başlattık" dedi.

Murat Kurum: TOKİ eliyle 1 milyon 100 bin konut ürettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada, TOKİ eliyle 2002 yılından şu ana kadar toplam olarak 1 milyon 100 bin konut ürettiklerini dile getirdi.

Kooperatif eliyle konut sahibi olmak zorlaştırıldı Haberi

Kooperatif eliyle konut sahibi olmak zorlaştırıldı

Ege-Koop Danışma Kurulu üyeleri, ekonomi ve konut sektöründe yaşanan gelişmeler ile yaklaşan 7 Haziran seçimleriyle ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptı.  Ege-Koop'un her biri alanında uzman Danışma Kurulu üyeleri, düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Ekonomide ve konut sektöründe yaşanan gelişmeler, yaklaşan 7 Haziran Milletvekili seçimleri ve ülke gündemine ilişkin konuların ele alındığı toplatıya, üyeler yoğun ilgi gösterdi. Toplantı sonrasında Ege-Koop Danışma Kurulu tarafından yazılı bir basın açıklaması yapıldı. Güncel konularla ilgili değerlendirmelerde bulunulduğuna dikkat çekilen açıklamada, "Ege-Koop Danışma Kurulu, Ege-Koop'un Ankara'da devreye soktuğu Smyrna Evleri projesiyle yeni bir döneme girmesini son EGE-KOOP ekonomideki kayıt dişiliğin giderek tırmandığı, belirsizliklerin arttığı, güvenin azaldığı ve beklentilerin kötüleştiği tespitinde bulunulmuştur. 

Ayrıca ekonomideki gelişmelere paralel olarak inşaat sektöründeki maliyetlerin yüzde 16 dolayında arttığı, evi olmayan...