04 / 05 / 2024

kooperatif evleri

kooperatif evleri

Kooperatif yoluyla alınan evlerin vergilerini tapu alınana kadar kooperatif ödüyor...

Depremin sembolü olarak gösteriliyordu! Antakya'daki o bina da yıkıldı!

Depremin sembolü olarak gösterilen, 15 yıl önce ‘karbon fiberle'' güçlendirildiği için depremlerde dimdik ayakta kalan Antakya Belediye Kooperatif Evleri’ndeki A2 Blok, yenileme çalışmaları kapsamında yıkım kararı verildi. 

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat!

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat listesi 150 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerine yer veriliyor...

Tokat'ta 4 bin 500 konutluk kentsel dönüşüm yapılıyor!

Tokat Belediyesi, kentsel dönüşümde atağa geçti. Yazıcıoğlu Kooperatif Evleri bölgesini ve bin 300 eski binanın yıkımını gerçekleştirerek 4 bin 500 konutun yapılacağı kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızla ilerliyor.

İzmir Yeşilyurt'ta istinat duvarı çöktü!

Yeşilyurt semti Kooperatif Evleri civarında bir inşaat firmasının temel kazma çalışmaları sırasında, istinat duvarı çöktü. Üzerinde çok sayıda apartmanın bulunduğu istinat duvarının çökmesi çevre sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

Eymen Park Begonya Evleri ilk etap teslimleri Ağustos'ta!

Banka kredisi desteği ile modern kooperatifçilik yaparak Çünür Yenişehir imar sahasında konut üreten Eyfa Yapı, 56 apart 36 Daireden oluşan 3. Etap Eymen Park Begonya Evleri için hazırlıklarını tamamladı.

1990 yılında çöplüğün ortasına site yapılmış!

1990 yılında Anadolu Yakası'nın en büyük çöplüğünün ortasına kooperatif evleri yapılmış. Yakacık'taki çöplükte yükselen siteye de ''Amaç-Yaşayan Kent'' adı verilmiş. Uzmanlar, çöplüğün ortasına konut yapılmasını çevre cinayeti olarak tanımlamışlar.

Acarkent Kooperatif Evleri, 2 milyon 400 bin TL'ye! İcradan!

Manavgat 3. İcra Müdürlüğü, Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, Kemer Mahallesi, 434 ada, 2 nolu parselde yer alan 2 bin 977 metrekare yüzölçümlü Acarkent Kooperatif Evleri'ni satışa sunuyor

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

kooperatif evleri Haberi

kooperatif evleri

Kooperatif yoluyla alınan evlerin vergilerini tapu alınana kadar kooperatif ödüyor. Ayrıca tapusunun aldığı evin alındığı yıla ait emlak vergilerini de kooperatif ödüyor. Kooperatif üyesi tapuyu aldığı yılın sonuna kadar ilgili belediyeye emlak vergisi için bildirim vermeli. İzleyen yıldan itibaren ise emlak vergisi mükellifeyeti...