18 / 05 / 2024

köprü geçiş ücretleri

köprü geçiş ücretleri

Bazı tünel, otoyol ve köprü projelerinin maliyetine, yapılan ihalelerin, verilen hazine garantilerinin ve belirlenen geçiş ücretlerinin döviz cinsinden olmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Otoyol ve köprüleri zam geldi. Vatandaş geçiş ücreti için dolar bazında düşmüş dedi! 

Otoyol ve köprü geçişlerine dün  zam geldi. Osmangazi Köprüsü yüzde 37,5 artışla 399 TL’ye yükseldi.  Borsacı İbrahim Ethem Afacan, Osmangazi Köprüsü’’nün açılışından bu yana 8 yıldaki geçiş ücretlerini paylaştı. Bazı vatandaşlar ücretin dolar bazında düşük kaldığını söyledi.

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam geldi! 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine gece yarısından geçerli olmak üzere zam geldi. 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2024 ne kadar oldu? 

Ocak 2024'te İstanbul'da en çok köprü geçiş ücreti arttı!

İTO tarafından açıklanan rakamlara göre, İstanbul’da Ocak 2024'te fiyatı en çok artan köprü geçiş ücreti oldu. Ocak'ta  giyim harcamaları erkek giyim alt grubunda yer alan gömlek fiyatı yüzde 13,92 düşüş göstererek fiyatı en çok gerileyen ürün oldu. İşte o rakamlar...

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden önemli açıklama! Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi?

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Altyapı Bakanlığı otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? sorusunun yanıtını verdi. İşte ayrıntılar…

Köprü geçişlerinde yeni dönem!

İstanbul'da 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak zamlı fiyatlarla beraber köprülerde, her iki yönde de geçiş ücreti alınacak. 

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine yüzde 20 zam!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), bugünden itibaren geçerli olmak üzere otoyol ve köprü geçiş ücretlerine ortalama yüzde 20 oranında zam yaptı.

Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu için kamulaştırma!

Kocaeli Dilovası'nda bulunan bazı taşınmazların Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü izolasyon boyalarla kaplanıyor!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor. Ramazan Bayramı öncesine yetişecek köprüden özel araç sürücüleri 120 kilometrelik hızla geçebilecekler.

3. köprü geçiş ücretleri ne kadar olacak?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü de içine alan Kuzey Marmara Otoyolu projesini kazanan firmalar açıklandı. Bakan Yıldırım, dün yaptığı açıklamada otoyol ücretleri ile ilgili de bilgi verdi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün adı belli oldu!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde son tabliye yerleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımlarıyla son tabliyenin yerleştirilmesi nedeniyle kaynak töreni yapılacak.

Körfez Geçiş Köprüsü’nün son tabliyesini Cumhurbaşkanı yerleştirecek!

Körfez Geçiş Köprüsü, Türkiye ekonomisine itici güç olacak. Köprünün kritik önem taşıdığı Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun 27 milyar liralık bir ekonomik faaliyeti tetiklemesi bekleniyor.

İlber Ortaylı'dan Körfez Geçiş Köprüsü'ne isim önerisi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan İlber Ortaylı bugünkü yazısında restorasyon çalışmalarından bahsetti. Ortaylı, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne ''Evliya Çelebi'' ismi konulmasını önerdi.

köprü geçiş ücretleri Haberi

köprü geçiş ücretleri


CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Bazı tünel, otoyol ve köprü projelerinin maliyetine, yapılan ihalelerin, verilen hazine garantilerinin ve belirlenen geçiş ücretlerinin döviz cinsinden olmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Budak sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.


Budak önergesinde "Elinde silahı, bombası olan teröristle, elinde doları, eurosu, faizi olan teröristle arasında hiçbir fark yoktur, şeklinde açıklamalarla yurttaşların tehdit edildiği bir süreçte; kamu kurumları dolarizasyonu arttıran uygulamalar yapmaktadır.


İstanbul 3’üncü Havaalanı, 3'üncü köprü ve Osmangazi Köprüsü’nde olduğu gibi Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ihalesinde de döviz bazlı geçiş ücreti belirlemiş ve döviz üzerinden garanti vermiştir." dedi.


"Hazine Müsteşarlığı; 11 milyar dolar bütçeli Avrasya Tüneli, 3. Köprü ve Osmangazi Köprüsü için şirketlerin kullandığı 8 milyar 654 milyon dolar tutarındaki kredileriyle ilgili borç üstlenimi...