16 / 05 / 2024

köprülere zam 2020

köprülere zam 2020

Köprüye yapılan yüzde 14 zam sonrasında Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti 103 liradan 117 liraya kadar ulaştı. Köprülere yapılan zam müteahhitlere ekstra kazanç mı sağladı?

Ünlü ekonomist sordu: Enflasyon hedefi yüzde 38 ise köprü otoyollara neden yüzde 60 zam yapıldı?

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine, gece yarısından itibaren uygulanmak üzere zam geldi. Zamların yüzde 60’ı bulması üzerine Ekonomist Şenol Babuşçu, “Enflasyon hedefi yüzde 38 ise köprü otoyollara neden yüzde 60 zam geldi” diye sordu. Vatandaş bakın ne dedi?

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam geldi! 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine gece yarısından geçerli olmak üzere zam geldi. 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2024 ne kadar oldu? 

Köprü ve otoyol ücretlerine zam hazırlığı yapılıyor!

Köprü ve tünel geçiş ücretlerinde 1 Nisan 2024'den sonra ‘kur ayarı’ yapılması bekleniyor. Buna göre Hazine’den çıkacak olan paranın da yükseleceği kaydediliyor.

Döviz kurlarındaki yükseliş yap-işlet-devret projelerini vurdu! Köprü ve otoyollara zam geliyor!

Döviz kurlarında yaşanan yükselişler yap-işlet-devret projelerini vurdu. Köprü ve tünel geçiş ücretlerinde 1 Nisan 2024 tarihinden sonra ‘kur ayarı’ beklenirken ayrıca Hazine’den çıkacak paranın da artacağı kaydediliyor. 

Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapıldı...

2024'ün ilk saatlerinde köprü geçiş ücretlerini belirledi. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen otoyollarda otomobil için en düşük geçiş rakamı 9 TL, en fazla geçiş ücreti ise 84 TL olduğu açıklandı. Buna göre, hangi araç sahibi ne kadar geçiş ücreti ödeyecek?

Bunlara dev zam geldi! Ücret tarifesi değişti! İşte yeni tarife...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı başında bu yıl otoyol ve köprülere zam yapılmayacağını duyurmuştu. Ancak Karayolları Genel Müdürlüğü bugün körü ve otoyollara zam yapıldığını açıkladı.

Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yılın başında 2023 yılında otoyol ve köprülere zam yapılmayacağını kaydetmişti. Ancak Karayolları Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada bugün ücretlere zam yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 2023’te köprü ve otoyol ücretlerine zam var mı?

Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, otoyol ve köprü hizmetlerinin fiyatlarında yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyeceğini söyledi.

Köprü ve otoyol ücretleri 2023! Osmangazi köprü ücretine zam yapıldı mı? Köprü ve otoyola yeni yılda zam var mı?

Köprü ve otoyol ücretlerine yeni yılda zam yapılıp yapılmayacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte 2023 köprü ve otoyol ücretlerine dair detaylar!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden önemli açıklama! Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi?

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Altyapı Bakanlığı otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? sorusunun yanıtını verdi. İşte ayrıntılar…

Bayram öncesi köprüden geçmek istemeyene feribot zammı haberi soğuk duş etkisi yarattı

Bayram öncesi yola çıkacak olan milyonlarca insan yol masraflarını hesaplayıp tasarruflu güzergah ve araçları belirlemeye çalışırken ücretli köprüye alternatif ulaşım aracı feribota büyük zam geldi. Çanakkale Köprüsü'nü geçmeyip GESTAŞ feribotlarını kullanacaklara kötü haber geldi.

Çanakkale Köprüsü zamlı geldi! GESTAŞ feribot tarifesine yüzde 117 zam yaptı! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının üzerinden bir ay geçti, Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ feribot ücretlerine yüzde 117 zam yaptı! Yeni tarifeleri görenler şok oldu! Peki, GESTAŞ'ın feribot ücretleri ne kadar? Çanakkale Boğaz Hattı-Çanakkale Eceabat ve Gelibolu-Lapseki... İş

köprülere zam 2020 Haberi

köprülere zam 2020

Köprüye yapılan yüzde 14 zam sonrasında Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti 103 liradan 117 liraya kadar çıktı. Sözcü Gazetesi yazarı Başak Kaya'nın haberine göre, köprülere yapılan yüzde 14 zammı eleştiren CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, bu zammın sözleşme gereği yüzde 12 olması gerektiğini aktardı. "Sözleşme gereği 2 Ocak tarihli dolar kuru baz alınması gerekiyor. Bu da 5.95 lira. Ancak yıllık ortalama yani 6.11 liralık dolar kuru baz alınarak yüksekten zam yapılmış" dedi.

Karayolları Genel Müdürlüğü 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli olmak üzere Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprülerine yüzde 14 zam yapıldığını söyledi. Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti 103 lirayken 117 lira oldu.

Bir vatandaşın aylık köprü geçiş ücretinin maliyeti çift yön 13 bin 800 liraya ulaştı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, yılbaşı...