08 / 05 / 2024

köprülerle değerlenen bölgeler

köprülerle değerlenen bölgeler

TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin yaptığı araştırmaya göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprüleri, geçtikleri bölgeler ile bağlantı yollarının uzandığı toplam 81 bölgeye çoktan değer kattı.

Türkiye'nin en çok değerlenen 10 şehri belli oldu! Kırklareli ve Edirne zirvede! 

Şubat'ta meydana gelen deprem Türkiye’de değer artışı haritasının değişmesine neden oldu. En çok değerlenen 10 şehirlik listede deprem güvenliği dikkat çekti. Kırklareli ve Edirne ilk sıralara yerleşirken, Karadeniz bölgesinden 5 il birden listeye girdi.

1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu! Arsalar kapış kapış gidiyor!

Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü, Başkan Erdoğan'ın katıldığı dev törenle bugün açıldı. Mega projenin açılmasının ardından bölge şaha kalktı. 1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu. Arsalar kapış kapış gidiyor...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün!

Türkiye bugün 107 sene önceki Çanakkale kahramanlarını anarken, bölgeye büyük katkılarda bulunacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü de bugün hizmete açılıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgeye olan talebi katladı!

2017 yılında temelleri atılan 1915 Çanakkale Köprüsü açılış için gün sayıyor. Hayata geçirilen mega projeyle bölgeye olan talep de katlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu!

Son tabliye montajının gerçekleştirileceği 1915 Çanakkale Köprüsü, çevresinde yer alan ilçelerdeki ev fiyatlarını adeta uçurdu. Köprüye yakın bölgelerde bulunan ilçelerde en düşük konut fiyatı 275 bin Türk Lirası oldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum!

18 Mart 2017'de temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ana kablo montajının yapıldığı köprü 2022'de hizmete açılacak.

Adil Karaismailoğlu: Dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "81 ilimizi ulaşımın her modunda dünya ile bağlıyoruz. Tarıma, sanayiye, turizme, ihracata, eğitime, kültüre, sosyal gelişime can suyu olmak için dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz'' diye konuştu.

Ondörtüç Pendik'te izole yaşam başladı!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın İstanbul’un en çok değerlenen bölgeler arasında yer alan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde izole yaşam başladı.

Bu illerde konut sahibi olanlara talih kuşu vurdu! 

Endeksa'nın verilerine göre, Türkiye'de en çok değerlenen bölgeler belli oldu. İstanbul ve İzmir ilk sırada değil. İşte merak edilen o liste...

Kanal İstanbul'la değerlenen bölgeler!

Artık kesinlik kazanan Kanal İstanbul ile birlikte bu bölgeler gelişerek, yerleşim ve ulaşım anlamında İstanbul’a büyük ve olumlu bir katkı sağlayacak. Proje ile yepyeni kentleşme alanları oluşacak...

Sakarya Rüstemler'de en büyük sorun imar!

Sakarya Rüstemler mahallesi muhtarı Yakup Işık, bölgedeki sorunlarını ve beklentilerini anlattı. Işık, Rüstemler'de en büyük sorunun imar olduğunu söyledi.

Rize'deki apartmanlarda komşuluk köprüsü kuruldu!

Rize'de, 3 bloktan meydana gelen apartmanlar, çatı katlarına olası yangın durumunda kaçış yolu oluşturmak için ilginç çözüm üretti. Apartman çatıları kurulan demir köprülerle birbirine bağlandı.

AFAD: Üç köprüde de sorun yok!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), "En büyüğü 4,1 büyüklüğünde 28 artçının oluştuğu deprem sonrası üç köprüde de yapısal bir sorun olmadığı belirlendi." açıklamasını yaptı.

köprülerle değerlenen bölgeler Haberi

köprülerle değerlenen bölgeler


Türkiye'de son yıllarda hayata geçirilen büyük ulaşım projeleri bulundukları bölgeleri değerlendiriyor. Bugüne kadar İstanbul'a yapılan her köprü kendi yerleşim alanlarını doğurdu. Yeni köprülerin de aynı şeyi yapması bekleniyor. TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin yaptığı araştırmaya göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprüleri, geçtikleri bölgeler ile bağlantı yollarının uzandığı toplam 81 bölgeye çoktan değer kattı. Son yıllarda bu bölgelerde arazi fiyatları yükselmiş durumda. Bu yükselişin önümüzdeki yıllarda da sürmesi bekleniyor.


Büyük ulaşım projeleri, şehirler arasındaki ulaşımı kolaylaştırmanın yanı sıra etki alanlarındaki bölgelerin gelişmesini de sağlıyor. 1973'te kullanıma açılan Birinci Boğaz Köprüsü ile 1988 yılında devreye giren Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve bağlantı yolları çevrelerini geliştirirken yeni yerleşim yerlerinin doğmasını da sağlamışlardı. Bu durum geçen yıl faaliyete geçen Yavuz Sultan Selim ve Osman...