23 / 07 / 2024

kordon tek yön mü olacak

kordon tek yön mü olacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve Yardımcısı Süleyman Kutay'ın kentin trafik sorununun çözümü için hazırladığı kitapta da yer alan Kordon'daki trafik akışının tek yön yapılması uygulamasını hayata geçirecek.

Resmen açıklandı! O ildeki kaçak yapılar tek tek yıkılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hatay Valisi Mustafa Masatlı imzasıyla duyurulan bildiride, Hatay'daki kaçak yapıların tek tek yıkılacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili olarak aktarılan detaylar ve Hatay Valisi Mustafa Masatlı imzasıyla yayımlanan açıklama...

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Milyonlarca kişiye zam müjdesi! Asgari ücret, memur ve emekli maaşı, sosyal destek tutarları... Hepsi tek tek yükseliyor

Milyonlarca vatandaşın gelirinde de ciddi bir yükseliş kapıda. Asgari ücret, memur ve emekli maaşı, sosyal destek tutarları... Hepsi tek tek yükseliyor! 

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detayına bakın!

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu. Peki yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar düşecek mi yoksa yükselecek mi? Hemen bakın...

Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'si yatırıldı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, afet bölgesinde yapılan çalışmaları açıkladı. Oktay, Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'sinin yatırıldığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Şanlıurfa Haliliye'de metruk yapılar tek tek yıkılıyor!

Şanlıurfa Haliliye'nin Bahçelievler mahallesinde bulunan metruk yapılar tek tek yıkılıyor. Yıkılan binaların yerine yeni binalar inşa ediliyor.

İzocam Tekiz'den sinüs desenli taşyünü cephe paneli!

İzocam Tekiz, Türkiye’de ilk ve tek sinüs desenli taşyünü cephe panelini satışa çıkardı.

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 2067'ye uzatıldı!

Tek-Art İnşaat'ın portföyünde olan Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 21 Aralık 2067 tarihine kadar uzatıldı... 

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 49 yıla uzatılacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresinin uzatılacağı bildirildi. 

SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olarak Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi.

kordon tek yön mü olacak Haberi

kordon tek yön mü olacak


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir'de trafikle ilgili iki önemli uygulamayı hayata geçirmeye hazırlandığı öğrenildi. Buna göre belediye, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve Yardımcısı Süleyman Kutay'ın kentin trafik sorununun çözümü için hazırladığı kitapta da yer alan Kordon'daki trafik akışının tek yön yapılması uygulamasını hayata geçirecek. 

Araçlar Kordon'a liman tarafından girecek ve Cumhuriyet Meydanı'na kadar gelecek. Ayrıca, kent içindeki park yerlerine parkomat sistemi kurulacak. Böylece araçlar ilk 15 dakika ücretsiz olarak buralara park edebilecek. 15 dakikadan sonrası ise ücretli olacak ve süre uzadıkça ödenecek bedel de artacak. Uygulama pilot olarak Konak ilçesinde başlatılacak. 


'Rahatlama sağlanacak'

Belediyenin bu iki uygulama için önümüzdeki meclis toplantısında karar almaya hazırlandığı belirtildi. Emniyet yetkilileri, otobüslerin ardından bu iki proje ile kent merkezinin daha rahat nefes alacağını belirli bir ölçüde...