30 / 04 / 2024

körfez belediyesi hizmet binası

körfez belediyesi hizmet binası

Körfez Belediyesi Hizmet Binası, Körfez Belediyesi önü battı-çıktı köprülü kavşak ve Körfez Belediyesi Otoparkı'nın resmi açılışı dün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün de katılımı ile yapıldı...

Körfez Belediyesi, Kocaeli'de 4 taksitle üç arsa satacak!

Kocaeli İli Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

Körfez Belediyesi'nden arsa fırsatı! Kocaeli'de 2 adet arsa satıyor! 

Körfez Belediye Başkanlığı Kocaeli ili Körfez ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 6 milyon 130 bin 530 TL ve 10 milyon 690 bin 320 TL olarak belirlendi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Kocaeli Körfez'de sosyal konut inşa edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında ilçe genelinde yapılacak sosyal konutlar gündeme geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Körfez'de 5 katlı hasarlı bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki 5 katlı binanın yıkımı  Kocaeli  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Körfez'de itiraz reddedildi, yıkıma başlandı!

Kocaeli Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bina için yasal sürecin tamamlanmasıyla beraber Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkım çalışmalarına başlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen İzmir depremi sonrasında riskli olduğu belirlenen ve hakkında yıkım kararı alınan İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor. 

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

körfez belediyesi hizmet binası Haberi

körfez belediyesi hizmet binası

Körfez Belediyesi Hizmet Binası, Körfez Belediyesi önü battı-çıktı köprülü kavşak ve Körfez Belediyesi Otoparkı'nın resmi açılışı dün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün de katılımı ile yapıldı. Açılış törenine; Vali Ercan Topaca, Büyııkşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büytıkşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygiin, Ilyas Şeker, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tııncel, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Aydınlık ve çok sayıda davetli katıldı. 


DAĞINIK HİZMET VERİYORDUK

Program 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından açılış konuşmasını yapmak üzere ilk olarak sözü alan Körfez Belediye...