06 / 05 / 2024

körfez evleri teslim

körfez evleri teslim

Ege-Koop Karşıyaka Körfez Evleri, VakıfBank'ın kredi avantajı ile belirlenen süresinden 5 yıl önce tamamlanıyor.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Körfez Evleri'nde gurbetçiye ev sahibi olma fırsatı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi!

Folkart Boyalık Evleri İzmir Boyalık Mevkii'de Folkart Yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi ne zaman?

Luxera Meydan Evleri teslim tarihi!

Luxera Meydan Evleri teslim tarihi Aralık 2019 yılı olarak belirtiliyor. Luxera Meydan Bağcılar'da fiyatlar 333 bin TL'den başlıyor...

Ümraniye Gökorman Sinpaş Evleri teslim tarihi!

1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Gökorman projesinde aylık 2 bin 292 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Ümraniye Gökorman Sinpaş Evleri teslim tarihi ne zaman?

İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta atılacak!

40 milyon yatırımla yükselecek İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta törenle atılacak. Projenin yüzde 70’i satıldı.

Uplife Kadıköy Evleri satış fiyatları 2017!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde daireler 2019 yılında teslim edilecek. Uplife Kadıköy Evleri satış fiyatları 2017 listesine göre projede fiyatlar minimum 525 bin TL'den başlıyor...

Bodrum Gümüşlük Pera Evleri fiyat!

Perataş İnşaat tarafından inşa edilen Gümüşlük Pera Evleri 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje Bodrum Gümüşlük'te yer alıyor. İşte Bodrum Gümüşlük Pera Evleri fiyat...

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri teslim tarihi!

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri teslim tarihi 2018'in son çeyreği olarak belirtiliyor. Pera Gümüşlük Evleri'nde metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor...

körfez evleri teslim Haberi

körfez evleri teslim


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, VakıfBank'ın kredi avantajı ile projeye haziran ayına kadar 60 milyon YTL'ye yakın yatırım yapılacağını ve evlerin o tarihte teslim edileceğini söyledi.


Körfez Evleri için bugüne kadar altyapı ve üstyapıya 20 milyon YTL ödeme yapıldığını bildiren Aslan, "Proje yaklaşık 80 milyon YTL'ya mal olacak. VakıfBank'ın kredi avantajıyla, projeyi normal süresinden 5 yıl önce bitireceğiz" dedi.


Karşıyaka Körfez Evleri Projesi'nin örnek dairesini Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Başkan yardımcıları Turgut Domaniç, Kadri Bilgin, İmar ve Şehircilik Müdürü Ayşem Özzambak, Plan ve Proje Müdürü Nilüfer Varlı ve Yapı Kontrol Müdürü Saliha Köroğlu'na gezdiren Aslan, "70 bin metrekare alandaki 5 ayrı imar adasında 27 blok ve 696 konut olarak planlanan Karşıyaka Körfez Evleri, Ege-Koop'un şehir merkezine yakın...