19 / 05 / 2024

Körfez GYO Açıklama

Körfez GYO Açıklama

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın SPK'nın Özel Durumlar Tebliğine göre kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır... 

Körfez GYO olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır... 

Körfez GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem özet finansal bilgilerine ilişkin sınırlı denetim raporunu yayınlamıştır.

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddialarına hükümetten flaş açıklama geldi!

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, hükümetten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yaptığı açıklamada bu iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Körfez GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar kar etti?

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları açıkladı.

Ziraat Bankası'ndan büyük bomba gibi açıklama. Acil bakın

Ziraat Bankası tarafından vatandaşları ilgilendiren çok önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından verilecek kredinin miktarı hayli yüksek. Nakit para arayışındaki vatandaşların bakmasında fayda olduğu ifade edildi.

Bakanlık'tan resmi açıklama! Tam 100 milyar lira!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem felaketinin ardından Bakanlık tarafından sağlanan destekler ile bu alanda alınan tedbirleri 46 başlık altında açıkladı.

Memurları küplere bindiren açıklama! Yapılan zamlar yarıya indi! Haberi okuyan memurlar çılgına döndü!

Memur ve emeklilere yapılan zamların açıklanmasının ardından açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Memurları öfkelendiren ilgilendiren yeni bir açıklama daha yapıldı.

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO tarafından, Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri resmen açıklandı. Peki Körfez GYO Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu resmen aldı! 

Körfez GYO, Tuzla arsası kapsamında Emlak Konut GYO lehine 10 milyon 313 bin 365,86 TL ipotek tesis edildiğini açıkladı. Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu aldı. İşte ayrıntılar...

Elinde altını olanlar uyanık olun! Altının Efendisi'nden kıyamet gibi açıklama geldi, duyan kafayı yedi! Hemen göz atın

Elinde altını olanlar uyanık olun... Altının Efendisi İslam Memiş'ten kıyamet gibi açıklama geldi, son dakika açıklamasını duyan kafayı yedi... Hemen göz atın...

'Gümüş stoklayın' diyen İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için ağızları açık bırakan açıklama geldi! İşte gümüş fiyatları

Gümüş son üç yıldır yatırımcıların ilgisini üzerine çekmeye başardı. Pandemi ile birlikte zirve yapan gümüş, yatırımcılarına kazandıran kıymetli metaller arasında yer alıyor. İslam Memiş ise gümüş fiyatları ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Gümüş fiyatları ne olur? Bugün gümüş ne kadar?

Körfez GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Körfez GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre, şirket 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 döneminde 28 milyon 185 bin 318 TL hasılat elde etti. 

Körfez GYO 2021'de 31.6 milyon TL'lik satış yaptı!

Körfez GYO tarafından yayınlanan 2021/4 Dönem Geçici Vergi Beyanname Eki Gelir Tablosu'na göre, şirketin yurt içi satışları 31 milyon 588 bin 344 TL olarak belirlendi. 

Körfez GYO, 2021'de 24.9 milyon TL'lik satış yaptı!

Körfez GYO, 2021 yılı içerisinde kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım, satım veya kiralama işlemlerinin toplu olarak bildirimi kapsamında, satım işlemleri toplam 24,9 milyon TL + KDV,  kiralama işlemlerinin toplamı 6,6 Milyon TL + KDV olarak

Körfez GYO Açıklama Haberi

Körfez GYO Açıklama

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Körfez GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulunun Özel Durumlar Tebliğine göre, kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. 

Körfez GYO'nun KAP açıklaması:
Borsa İstanbul A.Ş'nin 24/07/2020 tarih ve BİAŞ-2-3191 sayılı yazısında şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin özel bir durum olup olmadığına dair bilgi istenmiştir. Sermaye Piyasası Kurulunun Özel Durumlar Tebliğine göre Şirketimizde kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır. 

Kamuoyuna saygıyla...