06 / 05 / 2024

Körfez yatırımcıları istanbul

Körfez yatırımcıları istanbul

Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Yönetici Yardımcısı Esra Adıbelli Neşeli, "İstanbul yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor" dedi.

Körfez yatırımcıları 12-14 Ekim'de İstanbul'a geliyor!

KONUTDER organizasyonuyla, Körfez ülkelerindeki yatırımcı grupların temsilcileri gayrimenkule yatırım, işbirliği ve ortak proje geliştirmek için İstanbul'a geliyor.

Borsa İstanbul düşüş trendine girdi! Küçük yatırımcılar neye dikkat etmeli? Borsa uzmanı tek tek açıkladı!

Borsa İstanbul güne düşüşle başladı. Bugün BIST 100 endeksi, açılışta yüzde 0,18 düşüşle 8.702 puandan işlem gördü. Peki borsa düşerken, küçük yatırımcılar neye dikkat etmeli? 

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

15 TL'yi geçen gümüşte yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi

Amerika Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasının ardından gümüş fiyatları 15 TL seviyesini geçti. Yükselen gümüş fiyatları için yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Belediye o ilde iki arsa satacak! İmarlı arsa arayan yatırımcılar dikkat!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Körfez'de yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 9 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Altın Kahini İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı! Son tren! Bu seviyelerden artık alamayacaksınız

Altın Kahini İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyararak eski seviyelerden artık gümüş alamayacaksınız ''son tren, binen binecek'' dedi. İşte İslam Memiş gümüş yorumu...

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın!

Son dakika gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ederken analistlerden  gümüş yatırımcılarına uyarı geldi. Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüş olanlar hemen baksın!

Turizm yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ilde duyuruya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına duyurdu. 10 ilde kamu taşınmazları yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek. Ayrıca bakanlık birden fazla başvuruyu da kabul edeceğini duyurdu. İşte haberin detayları…

Konut yatırımcılarının gözü İstanbul'da!

Markalı konut sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Fuzul Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, lüks emlak yatırımcılarının, yatırımlarını prim sağlayan, güvenli olan ve gelişen büyük merkezlere yönlendirdiğini dile getirdi.

Körfez yatırımcıları istanbul Haberi

Körfez yatırımcıları istanbul

Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Yönetici Yardımcısı Esra Adıbelli Neşeli, "İstanbul yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor" dedi. Neşeli, yaptığı açıklamada, konut satışlarını değerlendirirken Türkiye'de son yıllarda önem kazanan ve satış potansiyeli olan yabancı yatırımcıların konut edinim hızını da değerlendirmek gerektiğini belirtti. 


2014'te toplam konut satışları 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2014'te toplam konut satışlarının yüzde 2'ye yakın bir kısmının yabancılara yapıldığını hatırlatan Neşeli, Antalya'dan sonra yabancılara en çok konut satılan ilin yüzde 29'luk satış oranıyla İstanbul olduğu bilgisini verdi. 


Neşeli, İstanbul'da son 5 yıllık süreçte inşa edilen nitelikli konut stokunun oldukça yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Ispartakule ve Beylikdüzü semtlerindeki marka projelere, özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcın yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti.Bazı projelerde toplam dairelerin yüzde 25'ine varan...