22 / 07 / 2024

Körkün konut alanı

Körkün konut alanı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Körkün'de yer alan konut ve çarşı imarlı 2 alanı toplam 1 milyon 841 bin 296 TL'den satışa çıkıyor. İhalesi 15 Eylül'de yapılacak.

1936'da Atatürk'ün yaşadığı iki köşk tamir edilmiş!

1936 yılında Diyarbakır'da yer alan ve Atatürk'ün kaldığı iki köşk olan, Semanoğlu ve Pamuk Köşkleri belediye tarafından tamir edilmiş.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Antalya'da 106 dönümlük tarım alanına konut inşa edileceği iddia edildi! 

Antalya’nın Alanya ilçesi Kargıcak-Karagedik mevkisinde yer alan 106 dönümlük tarım alanının konut alanına çevrilmek üzere yapılaşmaya açılacağı kaydedildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! O ildeki konut alanı imarlı 3 arsanın fiyatı dudak uçuklattı! 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Denizli Merkezefendi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Milli Emlak'tan Yalova Çınarcık'ta arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Eminönü Kürkçü Han'da 10 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 17. Satış Memurluğu Eminönü Kürkçü Han'da yer alan dükkanı 10 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir'den konut alanı imarlı satılık 3 arsa! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi,  konut alanı imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların muhammen bedeli 6 milyon olarak belirlendi.

Gaziantep Büyükşehir ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de yer alan ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların bedelleri 4 milyon 733 bin liradan başlıyor.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Türkiye'de konut alan ABD uyrukluların sayısı 8 ayda 3.5 kat arttı!

Türkiye'den konut alan ABD uyrukluların sayısı bu yılın ocak-ağustos döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 3,5 katına çıkarak 871 oldu.

İYİ Parti'den yabancıların konut alarak Türk vatandaşı olmasına tepki!

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, yabancıların konut satın alarak Türkiye'den vatandaşlık elde etmesine tepki gösterdi. 

Körkün konut alanı Haberi

Körkün konut alanı


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Körkün'de yer alan konut ve çarşı imarlı 2 alanı satışa çıkardı. Konut alanının fiyatı 1 milyon 368 bin 922,80 TL ve çarşı alanının fiyatı ise 472 bin 374 TL olarak belirlendi. 


Körkün'deki ihaleye konu alanların ihalesi 15 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 14.00'de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda İhale Komisyonu'nca (Encümenince) yapılacak.


İHALE İLANI: 


2 ADET G.MENKUL SATIŞI GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 1219


GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


1- İHALENİN KONUSU :


Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Oğuzeli İlçesi, Körkün Mahallesinde kayıtlı, aşağıda pafta, ada, parsel numarası, imar durumu, M2 rayiç bedeli ile toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarı belirtilen taşınmazın satışı işidir.


Sıra No    Mahalle    Pafta    Ada    Parsel    Yüz ölçüm m2    İmar...