15 / 05 / 2024

körkün satılık gayrimenkul

körkün satılık gayrimenkul

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Körkün'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 7 milyon 64 bin 889 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir ve Afyonkarahisar'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul arayanlara müjde! 

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 21 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satışa sunulan arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

2 ildeki 53 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Amasya ve Bursa illerinde 53 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki Amasya ve Bursa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Garip adası 950 milyon TL'ye satılığa çıktı!

Fi Yapı, son dakika açıklamasıyla Garip Adası'nın satılığa çıkarıldığını duyurdu. Fikret İnan imzası taşıyan açıklamada, adanın 950 milyon TL'ye satışa sunulduğu açıklandı. İşte şirket tarafından yapılan o açıklama...

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Altın almayı düşünenlere korkutan uyarı! Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Selin Ciğerci Beykoz'daki villasını satıyor!

Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci, Beykoz'daki villasını satılığa çıkardı. Ciğerci villası için 57 milyon TL istiyor. 

körkün satılık gayrimenkul Haberi

körkün satılık gayrimenkul

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Körkün'de yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 7 milyon 64 bin 889 TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
1- İHALENİN KONUSU:
Tapunun Oğuzeli Körkün Mahallesinde bulunan, aşağıda ada, parsel numarası, tapu alanı, imar durumu, m² rayiç bedeli, toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarı belirtilen taşınmazların ayrı ayrı satışı işidir.

2- İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ:
İhale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ayrı ayrı yapılacaktır.
3- İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ ve BEDELİ: İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini, 250,00.-TL karşılığında Belediyemiz Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğünden temin edebilirler. Her taşınmaz için ayrı şartname bedeli yatırılacaktır.
4- GEÇİCİ...