05 / 05 / 2024

Korkuteli Çomaklı yolu yenileme

Korkuteli Çomaklı yolu yenileme

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli İlçesi’nde 5 kilometre uzunluğundaki Çomaklı Mahalle yolunda yenileme çalışması başlattı.

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Antalya Çomaklı'ya asfalt müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Çomaklı Mahallesi yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Antalya Korkuteli Çomaklı yolu yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli İlçesi’nde 5 kilometre uzunluğundaki Çomaklı Mahalle yolunda yenileme çalışması başlattı.

Korkuteli Küçükköy Yolu, törenle hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaşanan kazalar nedeniyle Korkuteli ilçesinde Küçükköy'ün bağlantı yolunu yeniden yaptı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kaliteli sıcak asfaltla kaplandığı 7 kilometrelik Küçükköy Yolu, törenle açıldı.

Korkuteli Küçükköy Yolu hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Küçükköy Yolu’nu törenle hizmete açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Biz boş vaatlerle kimseyi kandırmayız. Verdiğimiz her sözü tutarız” dedi.

Bakan Yıldırım Uşak'ta çevre yolu temeli attı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Uşak'a geldi. Özel bir uçakla Uşak Havalimanı'na inen Yıldırım, il protokolü tarafından çiçekle karşılandı. Bakan Yıldırım, daha sonra çevre yolu temel atma törenine katıldı....

Trampa yolu ile kamulaştırma nedir?

Kamu yararının gözetilmesi durumunda özel mülkiyetin bedeli ödenerek devlet tarafından satın alınması olan kamulaştırma projesi trampa yolu ile yapılabiliyor. Peki trampa yolu ile kamulaştırma nedir?

Uşak Çevre Yolu 'nun temelini Binali Yıldırım atacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 11.30'da çevre yolu inşaatının temel atma törenine katılacak. Yıldırım saat 14.00'te Uşak protokolü ve Sivil Toplum Örgüt temsilcileriyle birlikte yemek yiyecek.

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu iletişim!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Basın Ekpres Yolu üzerinde yükselecek KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu iletişim bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede yer alan daireler henüz satışa çıkmadı...

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi inşaat teknikeri mezunu verecek!

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde açtığı inşaat teknolojisi bölümünde eğitim gören öğrenciler, ileride inşaat mühendisi olup, depreme dayanıklı binalar inşa edeceklerini söylüyorlar.

Korkuteli Meslek Lisesi inşaat teknikeri yetiştiriyor!

Antalya Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi' nin bünyesinde açılan İnşaat Teknolojisi Bölümü' nde eğitim gören öğrenciler, mezun olduklarında "İnşaat teknikeri" olarak görev yapacaklar....

Isıtma ve soğutmayı çözebilmenin tek yolu inşa etme şeklini değiştirmek!

Sıfır Enerji ve Pasif Ev Derneği (SEPEV) Yönetim Kurulu Başkanı Tuğba Salman Gürcan, Türkiye'de enerjinin yüzde 40'ının binaları ısıtmak ve soğutmaya harcandığını belirterek, "Isıtma ve soğutmayı çözmenin tek yolu inşa şeklini değiştirmek" dedi....

Antalya'da yeni kaldırım ve bisiklet yolu çalışması başladı!

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nın Akdeniz Bulvarı ile Atatürk Bulvarı arasında kalan kısmındaki (Konyaaltı’nda Sealife Otel yanındaki yol) kaldırımları yeniliyor. Çalışmalar kapsamında 2.40 metre genişliğinde bisiklet yolu da yapılacak.

Korkuteli Çomaklı yolu yenileme Haberi

Korkuteli Çomaklı yolu yenileme


Antalya’yı daha modern ve güvenilir ulaşım olanaklarıyla buluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, merkeze uzak mahalle yollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Korkuteli Çomaklı mahalle yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması başlattı.

Şarampolleri temizlenen ve genişletilen yol uzun ömürlü olması için filler malzemesi ile sıkılaştırılıyor. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Çomaklı Mahalle Muhtarı Veli Deniz ile birlikte çalışmaları inceledi. Akdemir, Çomaklı mahalle yolunun en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. 




Antalya Büyükşehir...