08 / 05 / 2024

Koru Narlıdere son durum

Koru Narlıdere son durum

Yapı ST’nin startını verdiği Koru Narlıdere’nin proje yöneticisi mimar Yasemin Yorulmaz, hedef kitleye yönelik çalıştıklarını belirtti, “Bu binayı rezidans kurgusuyla işleteceğiz, bir otele gittiğinizde aldığınız hizmet ne ise aynısını alacaksınız” dedi

ONAG Narlıdere'de hemen teslim son 12 konut!

ONAG Narlıdere'de projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Son 12 konutun satışının devam ettiği ONAG Narlıdere'de fiyatlar 12 milyon 250 bin TL'den başlıyor.  İşte ONAG Narlıdere projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Narlıdere Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında önemli bir başarı kaydetti.

Narlıdere Metrosu'nda geri sayım başladı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Narlıdere Metrosu'nun inşaatında son aşamaya gelindi. Metro hattının yüzde 73'ü tamamlandı. 

İzmir Narlıdere Metrosu 2022'nin son çeyreğinde açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dünyada bir ilke imza attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Narlıdere Metro Hattı Projesi için AIIB ile hazine garantisiz 50 Milyon Euro’luk kredi sözleşmesi imzalandı. Metronun 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanıyor...

Koru Narlıdere Aralık 2020'de teslim edilecek!

Toplam 143 adet konuta yer verilen Koru Narlıdere projesinin teslimleri Aralık 2020'de yapılacak.

Mimar Yasemin Yorulmaz, Koru Narlıdere'yi anlattı!

Yapı ST’nin startını verdiği Koru Narlıdere’nin proje yöneticisi mimar Yasemin Yorulmaz, hedef kitleye yönelik çalıştıklarını belirtti, “Bu binayı rezidans kurgusuyla işleteceğiz, bir otele gittiğinizde aldığınız hizmet ne ise aynısını alacaksınız” dedi

İzmir Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu’nda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımına devam ettiği Narlıdere Metrosu'nda kazı çalışmalarına hız kazandıracak TBM adı verilen iki adet dev tünel açma makinesinden ilki yer altına indirildi.

Yapı ST Koru Narlıdere projesini tanıttı!

Yapı ST, ilk konut projesi Koru Narlıdere’nin lansmanını gerçekleştirdi. Toplam 4 bin 250 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje 143 konuttan oluşuyor.

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu’nda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şantiye incelemelerine Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu ile başladı.

Koru Narlıdere İzmir detayları!

Koru Narlıdere İzmir detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 143 adet konuta yer veriliyor.

Koru Narlıdere son durum Haberi

Koru Narlıdere son durum

Milliyet Gazetesi'nden Selen Deniz, Yapı ST’nin startını verdiği Koru Narlıdere’nin proje yöneticisi mimar Yasemin Yorulmaz ile röportaj yaptı. İşte o röportaj;

Öncelikle söyleşimize sizi ve firmanızı tanıyarak başlayalım?
Yasemin Yorulmaz, ODTÜ Mimarlık bölümünden 2002 yılında mezun oldum. Üç yıl Ankara’da mimarlık ofislerinde çalıştıktan sonra Katar’da İslam Sanatları Müzesi, Katar Ulusal Kongre Merkezi gibi dünyaca ünlü mimari projelerde görev aldım. Sekiz yıllık yurtdışı deneyiminden sonra İzmir’in ilk karma projesi olan Ege Perla’da yöneticilik yaptım. Şu anda da Yapı ST firmasında dizayn ve uygulama koordinatörü olarak çalışıyorum.

Yapı ST; taahhüt, gayrimenkul geliştirme, çimento ve hidroelektrik santrali çelik ekipmanlarının imalatını gerçekleştiren bir şirket; aynı zamanda da bir çok ulusal ve uluslararası firmaya anahtar teslim fabrika inşaatları da gerçekleştiriyor.

Biraz da Koru Narlıdere projesinden bahsedelim. Süreci...