07 / 05 / 2024

Köşe koltuk seçimi

Köşe koltuk seçimi

Köşe koltuklar dar alanı daha verimli kullanmak için en ideal oturma grubudur. İlave parçalarla geniş mekanlarda hoş dekorasyonlar yaratır. İşte köşe koltuk seçiminde dikkat etmeniz gerekenler...

AÖL ders seçimi ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 yılı ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri ile sınav takvimi açıklanmıştı. Öğrencilerin ilk olarak AÖL ders seçimi işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Peki, AÖL 1. dönem ders seçimi ne zaman yapılacak?

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Yabancı analistler seçimi nasıl değerlendirdi? Dolar, altın ve faiz tahminleri ne oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanmasının ardından yabancı yatırımcılar dikkatlerini yeni kurulacak olan hükümete çevirirken geleceğe dönük tahminlerini de açıkladılar. Bu haberi okumadan sakın yatırım yapmayın.

Dünyaca ünlü ekonomi dergisinden seçim yorumu: ‘2023’ün en önemli seçimi!’

Dünyaca ünlü The Economist dergisi 9 gün sonra yapılacak seçimlerini kapağına taşıdı. Derginin son sayısı '2023'ün en önemli seçimi' kapağıyla yayımlanırken, konuya ilişkin kaleme alınan yazıda muhalefetin olası zaferinin ekonomik ve siyasi bakımdan büyük bir kırılma yaratacağı aktarıldı.

Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi Koçak'ta! Görenler büyülenecek! Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi 

Hadise ''Koçaksa başka'' diyerek Koçak ile bir araya geldi. Koçak pırlanta koleksiyonunun en şık modellerini seçen Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi merak ediliyor. İşte Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi...

Apartmanlarda denetçi seçimi nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, Kat Mülkiyeti Kanunu’na tabi binada yönetim planındaki maddelerin, kanuna aykırı olup olmayacağını soran okuyucu, dışardan seçilen denetçinin rapor vermeye mecbur olup olmadığını sordu.

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Kadın kolları başkanlık seçimi için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Organize Sanayi Bölgeleri Yer Seçimi Yönetmeliği!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bugünkü Resmi Gazete'de Organize Sanayi Bölgeleri Yer Seçimi Yönetmeliği'ni yayımladı. Organize Sanayi Bölgeleri Yer Seçimi Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için olağanüstü toplandı. İBB Başkanlığı seçiminde oy verme işlemleri başladı.

İder Mobilya Alinda Köşe Koltuk ile keyfinize keyif katın!

İder Mobilya Alinda Köşe Koltuk ile dekorasyon trendlerini yakından takip ederek birbirinden farklı tasarımlarıyla sizin duygularınızı yansıtan yaşam alanları oluşturuyor.

Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile fark yaratıyor!

Dekorasyonda renk seçiminin önemi yadsınamaz. Tercih ettiğiniz renk ve tonlar ile yaşam stilinizi yansıttığınız alanlar yaratmanız mümkün. Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile yaşam alanlarında fark yaratmaya devam ediyor.

Loda Mobilya Pavon Köşe Koltuk ile yaşam alanlarınıza sıcaklık katın!

En iyi malzemeleri tecrübe ile birleştiren Loda Mobilya’nın, doğaya dönüş mottosuyla tasarladığı Pavon Köşe Koltuk da, yaşam alanlarınıza sıcak bir esinti katıyor.

Köşe koltuk seçimi Haberi

Köşe koltuk seçimi

Evimizin en koyu ve sıcak sohbetlerin konuşulduğu koltuklardır. Koltukların içinde köşe koltuk önemi diğer koltuk modellerine göre daha farklıdır. Köşe koltuklar evimize hem zenginlik hem de görsellik katmaktadır. Köşe koltuklarda bireyler birbirlerine daha yakın olduklarından samimi bir ortam oluşmaktadır. Köşe koltuklar dar alanı daha verimli kullanmak için en ideal oturma grubudur. İlave parçalarla geniş mekanlarda hoş dekorasyonlar yaratır


Köşe Koltuk seçiminde dikkat etmeniz gerekenler ?


Genellikle kose koltuk takimlari 300×199 boyutlarındadır


Dar Mekanlarda Köşe Koltuk nasıl kullanılmalı

Dar alanlarda Bu tip koltuk kullanmak  Mekanı daha ferah ve geniş  gösterir. Ancak dar salon ya da oturma odaları için daha çok metal detaylı, zarif, ince hatlara sahip ve açık renk bir köşenin seçilmesi daha doğrudur. Açık renk köşe koltuğunuzla koyu renk detayları olan ince, uzun...