07 / 07 / 2024

Köşebaşı Restaurant dünyaya açılacak

Köşebaşı Restaurant dünyaya açılacak

Halen 7 ülkede 30 restoranı ile hizmet veren ve dünyaca ünlü birçok isme kebabı sevdiren Köşebaşı, Anadolu şehirlerinde marka olmuş lokanta ve lezzet noktalarını dünyaya taşımaya hazırlanıyor.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

El becerisi olan kadınlar dikkat! Yaptığınız ürünleri tüm dünyaya satma fırsatınız var? Hemen habere bakın!

Dünyanın en büyük el işi pazar yeri Etsy aracılığıyla evden dünyaya satış yaparak döviz kazanmak mümkün. Etsy’de en çok satış yapan 10 ülkeden biri Türkiye ve platforma kayıtlı 100 milyon müşteri var.

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?

Cotton Box Denizli'yi dünyaya tanıtacak!

Üretiminin yüzde 35'ini kendi markasıyla ihraç eden Cotton Box, Denizli'yi dünyaya tanıtmak için çalışıyor. Firma, 2019 ilkbahar & Yaz Koleksiyonu'nda 'Gelenekten Geleceğe' konseptiyle kültürel değerlerimizi dünya tüketicileri ile buluşturuyor.

Evrim Kırmızıtaş: Bir kadın olarak dünyaya meydan okudum!

RE/MAX Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran, İTÜ Jeofizik Mühendisi mezunu olarak katıldığı panelde "Bir kadın olarak dünyaya meydan okudum" şeklinde konuştu...

DASK Afet Yönetim Sistemi dünyaya referans olacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayacı yaptığı açıklamada "Afet derecesinde sayılabilecek olası büyük depremler için gerçekleştirdiğimiz yeni DASK Afet Yönetim Sistemi projemiz, konusunda dünyaya referans olabilecek yatırım ve iş birlikleriyle yürütülüyor." dedi..

İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi, TRT World dünyaya duyuracak!

Dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi olma özelliğine sahip olan İstanbul Yeni Havalimanı'na bu akşam yapılacak tarihi iniş TRT World'den tüm dünyaya canlı yayınla duyurulacak...

Büyükçekmece kentsel dönüşümde öncülük yapıyor!

Uluslararası alanda ses getiren dev projelere imza atan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin İstanbul’un dünyaya açılan penceresi olduğunu dile getirdi.

Avrasya Tüneli dünyaya tanıtıldı!

20 Aralık’ta açılacak olan Avrasya Tüneli’nin tanıtımı için uluslararası medya temsilcileri davet edildi. AP ajansı tünelin içindeki test sürüşlerini dünyaya servis etti.

Kadıköy'de dönüşüme 15 kat sınırı geliyor!

Kadıköy'de dönüşüm yapan firmaların inşaat hakkını taban alanında değil yükseklikte kullandığı tespit edildi. İBB Meclisi, silüeti korumak için binalara 15 kat sınırı getiriyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Sincan Saraycık'taki kentsel dönüşüm engelleniyor mu?

Daha önce Çinçin'de sahneye çıkan provokatörler, bu kez mesken edindikleri Sincan Saraycık'taki kentsel dönüşüm projesini sosyal medyadan ortaya attıkları yalanlarla engellemeye çalışıyor.

Belnak Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Belnak Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mevlüt Sayan ve Ümit Sayan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Avcılar, Yeşilkent Mahallesi, Ahmet Arif Caddesi'nde kuruldu.

Melikgazi Kıranardı meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kıranardı Meydan Düzenleme ve tek tip dükkan düzenleme çalışmasının tamamlandığını söyledi. Meydan düzenlemesi, Erciyes’e yakışır oldu.

Köşebaşı Restaurant dünyaya açılacak Haberi

Köşebaşı Restaurant dünyaya açılacak

ADANA ve Tarsus yöresinin et yemekleri ile tanınan, Gorbaçov'dan Clinton ailesine kadar bir çok ünlüye kebabı sevdiren Köşebaşı Restaurant, Anadolu şehirlerinde marka olmuş lokanta ve restaurantları dünyaya taşımaya hazırlanıyor. 1995 yılında 4 ortak tarafından kurulan ve halen 15'i yurtiçinde toplam 30 restaurantı bulunan Köşebaşı bu markaları ya satın alarak ya da ortaklık yaparak yurtdışında şubeleştirecek. Köşebaşı'nm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Akkaş ile bu yıl 20. yılını kutlayan şirketin hikayesini ve hedeflerini konuştuk. 


Köşebaşı'nm kuruluş hikayesini anlatır mısınız? 


1995 yılında bu meslekte çalışan 4 arkadaşın biraraya gelmesiyle kurduk. Kendi işimiz olsun dedik. O yıllar Özallı yıllardı. Yabancılar Türkiye'ye geliyordu. Yabancıların ağırlanabileceği yerin az olduğunu gördük. Kebap yemeye gidilecek yer pek yoktu. Biz kebabı ara sokaktan çıkarıp Levent'te sunduk. İlk şubemiz Levent'te...